Merken

Elodie Details luiertassen

Met Elodie Details haal de schattige en praktische spullen in huis voor de eerste jaren van het leven van je kleintje. Het Zweedse Elodie Details ontwerpt allerlei functionele producten onder het mott ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Elodie Details

Je bent zwanger en je zou wel alles willen kopen wat er in de winkels ligt. Slabbers, tassen, mutsjes zijn allemaal even snoezig. Als je dan eenmaal bent bevallen, komen de vragen van je kraamvisite: wat zou je graag willen? In plaats van zelf flink inkopen te doen, kan je als cadeautip beter een link naar onze collectie Elodie Details geven. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Zachtheid en pasteltinten

De producten van Elodie Details hebben een hoog knuffelgehalte. De typische Scandinavische stijl zie je terug in de zachtheid van de kleuren met een klein ruw en natuurlijk randje. In de collectie vind je onder andere slabbers, luiertassen, Beanie mutsjes en speenkoorden. Alle spullen zijn gemaakt van zachte materialen, zoals katoen en polyester, in zachte tinten, zoals patrol en roze. Kleine speelse details maken de producten af. Zo heeft de badcape bijvoorbeeld kleine veertjes als op een indianentooi en heeft de slabber een kraagje.

De mooiste kraamcadeaus

De producten van Elodie Details zijn zeer geschikt om als kraamcadeau te geven. De unieke stijl zal elke jonge moeder verrassen. Zo heeft ieder pasgeboren kindje heeft een mutsje nodig. Bekijk ze hier in onze collectie Elodie Details jongenskleding.

Elodie Details bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Neem zeker even contact op met onze deskundige klantenservice.