Merken

Elizabeth Arden

Het merk Elizabeth Arden is opgericht en vernoemd naar een Canadese zakenvrouw. Elizabeth heeft zich in de vorige eeuw gespecialiseerd in de cosmetica en heeft met succes een naam opgebouwd. Jaren naa ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Elizabeth Arden

De huid is onze grootste orgaan en ook het orgaan dat het meest te verduren krijgt. Het komt constant in aanraking met allerlei soorten weertypen en andere factoren die huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Wil je je huid mooi houden, dan is het belangrijk om het goed te verzorgen. Elizabeth Arden was een topspecialist op het gebied van huid en make-up. Met haar producten is je huid dus in goede handen.

Elizabet Arden parfums

Na het overlijden van Elizabeth Arden is het bedrijf zich voor een deel gaan richten op parfums. De parfums zijn gebaseerd op haar geniale innovaties en kennis die ze bezat. De parfums zijn een mix van diverse bloemgeuren en af en toe een vleugje hout en kruiden. De geuren zijn aantrekkelijk geprijsd en geliefd bij jong en oud.

Geef een Elizabeth Arden cadeau

Een parfum of een gezichtscrème is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Het zijn vaak toch luxe producten waar we onszelf niet altijd op trakteren. Bekijk eens de Elizabeth Arden geschenksets en je cadeau is compleet. Verras je vriendin, je vrouw of je buurvrouw ermee. Elizabeth Arden is een hoogwaardig merk met een bijzonder achtergrondverhaal. Voor iemand die huidverzorging belangrijk vindt of dol is op parfums, kan je geen mooier cadeau bedenken. Bestel het vandaag nog, dan heb je het de volgende dag al in huis.