Merken

Elefanten

Is het oude paar schoenen van je kind versleten? Of zijn de schoenen inmiddels alweer te klein? Bij wehkamp shop je kinderschoenen snel en gemakkelijk online. Hier vind je de schoenen van Elefanten, m ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Elefanten kinderschoenen

Als ouder weet je als geen ander hoe snel kinderen uit hun schoenen groeien. Je moet dan ook regelmatig nieuwe aanschaffen. De Elefanten kinderschoenen zijn gelukkig goed betaalbaar en zien er ook nog eens erg leuk uit. Zo is er voor je dochter een paar sneakers met een beestje erop en voor je zoontje een paar leren enkelboots. En naast de Elefanten kinderschoenen vind je bij ons ook een ruim aanbod babyschoenen voor de allerkleinsten.

Zomer- en winterschoenen

In de zomer is het wel zo prettig dat je kinderen luchtig schoeisel aan hun voeten hebben. De sneakers uit de lijn Elefanten kinderschoenen ademen goed zodat er tijdens het lopen en rennen voldoende koeling op de voeten komt. De Elefanten kinderschoenen zijn door de stevige zolen extra geschikt om mee buiten te spelen. Voor de koude dagen valt een paar enkellaarzen of -boots aan te raden. Die zijn gevoerd en bieden extra warmte.

Makkelijk aan- en uittrekken

Er is bij het ontwerpen van de Elefanten kinderschoenen in alle opzichten rekening mee gehouden dat ze gedragen worden door kleintjes. Dat betekent dat ze niet voorzien zijn van ingewikkelde sluitingen zoals veters en gespen. De meeste schoenen zijn uitgerust met klittenband en de laarzen zijn instappers met een handige lus. Op die manier kunnen de kids ze zelf snel aan- en uittrekken en toch leren hoe ze zich moeten aankleden.