Merken

Elefanten

Niets leukers dan met je kleintje shoppen voor nieuwe schoenen. De Elefanten kinderschoenen zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan stoere sneakers, schattige ballerina's of warme laarsjes. ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Elefanten

Leren lopen is voor het ene kindje een stuk gemakkelijker dan voor het andere. Alleen al de balans houden is een hele kunst. Wanneer je kleintje eenmaal aan je hand gaat stappen, dan heeft hij goede schoentjes nodig die lief zijn voor de tere kinderhuid. Ook moeten deze schoenen het contact tussen de voet en grond overeind houden. Daarom kies je voor Elefanten kinderschoenen.

Voor jongens en meisjes

De collectie kinderschoenen van Elefanten bestaat uit sneakers, sandaaltjes en stevige kinderschoenen voor de allerkleinste voetjes. De Elefanten meisjesschoenen. De schoentjes zijn verkrijgbaar in de maten 18 tot en met 26.

Schattige schoentjes

Elefanten schoenen hebben stevige zolen met ondersteuning voor kleine voetjes. De schoenen zijn van leer, want dit huidvriendelijke materiaal zorgt ervoor dat de kinderhuid blijft ademen. De uitvoering van de schoentjes is zeer schattig, zelfs in de jongenscollectie. Dat komt door het kleine formaat en de leuke kleuren. De schoenen zijn voorzien van klittenband, dat is wel zo makkelijk met aan- en uittrekken. Bovendien is het veiliger dan veters. De leuke details maken de schoenen van Elefanten nog aantrekkelijker.

Leuk als kraamcadeau

Is er een kleintje geboren? Koop dan eens