Merken

Electronic Arts

Geniet nog meer van gamen met de mooie spellen van Electronic Arts. Dit Amerikaanse bedrijf was in de jaren tachtig een echte pionier op het gebied van computergames. Vandaag de dag is het nog steeds ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Electronic Arts

Als je gaat gamen, wil je er graag helemaal in op kunnen gaan. Daarom wil je levensechte graphics en de mogelijkheid om snel en vloeiend te kunnen reageren op alles wat er gebeurt. Ook wil je lekker veel mogelijkheden hebben om je creativiteit de vrije loop te laten. Van de topgames van Electronic Arts mag je dit alles en nog veel meer verwachten. Dit vooruitstrevende bedrijf weet zichzelf namelijk iedere keer weer te overtreffen. Het biedt de mooiste games voor veel verschillende soorten (spel)computers.

Mooie spellen voor iedere gamer

In het assortiment Electronic Arts consoles en games vind je veel verschillende spellen. Zo zijn er sport-, race- en battle-games. Het bedrijf biedt de meeste computerspellen aan in verschillende varianten, geschikt voor bijvoorbeeld Playstation, XBox, Nintento en pc. Zo is er voor iedere gamer wel een spannend spel te vinden. Sommige games zijn ook verkrijgbaar als downloadcode.

Topgames van pionier uit de VS

Het Amerikaanse bedrijf Electronic Arts werd opgericht in 1982. Al snel maakte het naam met zijn mooie games, die eruit zagen als echte kunstwerkjes. In de loop der jaren heeft de technologie voor games zich razendsnel ontwikkeld en dit merk is daarin meegegaan. Zodoende biedt het je de mooiste spellen met de meeste mogelijkheden. Ze staan daarmee garant voor vele uren spelplezier.

Kan je niet wachten om de nieuwste games uit te proberen? Voor 23:59 uur Electronic Arts bestellen bij wehkamp is morgen al gamen tot je erbij neervalt.