Merken

EKO badkamer pedaalemmers

Duurzaam leven betekent ook dat je verstandig met afval moet omgaan. Voor dat doel komt Eko goed van pas. Al jarenlang is het merk gespecialiseerd in Eko prullenbakken: praktisch, mooi en betaalbaar. ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Eko

Je staat te zwoegen op een lekker maaltje voor je hardwerkende partner en je studerende kinderen. Zelf kom je ook net binnenvallen. Je baalt elke dag weer, omdat je moet starten met het koken op een overvol aanrecht. Je trekt de vaatwasser open. Vol! Dan start je maar met het opruimen van het vuil. Dat ruimt gelukkig goed op, dankzij je Eko prullenbak.

Gescheiden of samen

Heb jij de mogelijkheid om je afval te scheiden? Kies dan gerust voor een van de Eko afvalbakken met verschillende afvalbakken. Scheid het gft-afval en het restafval met het grootste gemak. Kies voor een voetpedaal of een sensorafvalbak. Daarmee kan je ook met vieze handen de afvalemmer bedienen. De strakke en moderne designs van Eko zijn een genot om naar te kijken.

Keuken en badkamer

Een prullenbak is onmisbaar in een goed functionerende keuken. Tijdens het koken moet je het snijafval en verpakkingsmateriaal op de juiste wijze en snel kunnen scheiden. Niet alleen in de keuken heb je een prullenbak nodig. Kijk daarom in onze collectie Eko badkameraccessoires voor een prachtige design pedaalemmer voor in je badkamer of toilet. Welke maat kies jij? Ze zijn verkrijgbaar van drie tot twaalf liter groot.

Eko bestellen bij wehkamp

Je bestelt je Eko afvalbak bij wehkamp vanaf de keukentafel. Als je hem op maandag tot en met vrijdag voor 23:59 besteld, dan heb je je nieuwe keukenhulp de volgende werkdag al in huis.