Merken

Eglo babykamer

Wil je meer sfeer creëren in je huiskamer, badkamer, keuken of tuin? Van de meest eenvoudige ontwerpen tot de meer exclusieve designs van een bijna onzichtbare plafondlamp tot de meest opvallende tuin ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Eglo lampen

Bij het inrichten van bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer wil je ook graag een persoonlijke twist aan de ruimte meegeven. Met tafels of bedden zijn de creatieve mogelijkheden ietwat beperkt, maar bij lampen gaan designers helemaal los. Dit geldt met name voor Eglo lampen. Het van oorsprong Oostenrijkse lampenmerk kent namelijk zowel imposante hanglampen met een diamantvormig armatuur als elegante vloerlampen met gekruiste poten. Zo is er vast ook een stijlvolle Eglo lamp die bij past bij jouw smaak.

Van eenvoudige spots tot omvangrijke hanglampen

Eglo lampen zijn er voor elke kamer in je huis. De indrukwekkende hanglampen zijn ideaal als pronkstuk voor in de woonkamer, terwijl de spots goed passen bij de keuken of badkamer. De lampen plaats je op de vloer, maar er zijn evengoed Eglo lampen voor op het bureau, in het plafond of aan de muur. Zoek je specifiek verlichting voor in de kamer van je kinderen? Kijk dan bij ons aanbod Eglo kinderlampen.

Ook grote lampen worden gratis bezorgd

In ons aanbod Eglo lampen vind je eenvoudige ledlampen, maar ook complete hanglampen gemaakt van staal. Wij leveren deze lampen uiteraard op elk door jou gewenst Nederlands adres. Besteed je minstens 20.- aan onze lampen, dan is de verzending bovendien geheel kosteloos. Eglo lampen bestellen bij wehkamp doe je zodoende zonder zorgen over onverwachtse extra kosten. Bevalt de bestelde lamp je niet, dan staat het je bovendien geheel vrij om haar te retourneren.