Jurken & rokken

Draag je kleintje in stijl met je mee met de schitterende babyartikelen van Egg. Dit is een lijn met onder andere buggy's, kinderwagens en reiswiegjes van ontwerper Susan Lazar. Haar eivormige ontwerpen zien er trendy uit en zijn gemaakt van de beste materialen. Bekijk nu alle Egg kinderwagens bij wehkamp.

Egg

Met je baby wil je voorzichtig omspringen. Zo'n kleintje is immers nog enorm kwetsbaar. Toch kijk je ernaar uit om samen op pad te gaan. Dus zoek je handige babyartikelen om hem of haar veilig en comfortabel te vervoeren. Deze moeten er ook nog mooi uitzien. Het oog wil immers ook wat. Bekijk nu de collectie van Egg en verbaas je over de prachtige vormgeving en mooie kleuren. Hierin draag jij je kleintje met je mee als het kostbaarste accessoire.

Reiswiegjes en kinderwagens om mee gezien te worden

Modebewuste mamma's kunnen hun hart ophalen aan de stijlvolle reiswiegjes en kinderwagens van Egg. Je hebt de keuze uit diverse ingenieuze ontwerpen en trendy kleurencombinaties, zoals koninklijk blauw of sprankelend prosecco wit. Omhul je baby met luxe en warmte met een van de aaibare voetenzakken van Egg. Luiers en verzorgingsmiddelen draag je makkelijk met je mee in de mooie Egg damestassen.

De mooiste babyartikelen met liefde gemaakt

Egg werd in 2003 opgericht door ontwerpster Susan Lazar. Het merk staat voor de liefde tussen ouders en kinderen en is met evenveel liefde ontworpen en gemaakt. Dat zie je terug in de bijzondere vormgeving, nette afwerking en kwalitatief hoogwaardige en veelal ook duurzame materialen. Maar veiligheid en comfort voor je baby staan natuurlijk voorop. Met de mooie items van Egg hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Voor 23:59 uur Egg kopen bij wehkamp is de volgende werkdag samen op pad.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.