Merken

EDY

Op zoek naar witgoed voor een mooie prijs? Kom dan het witgoed van EDY bekijken! EDY heeft een compleet aanbod witgoed voor je, zodat jij het hele huis kan voorzien van één merk witgoed. Wel zo handig ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

EDY

Je bent voornemens om je keuken aan te pakken. Daarvoor kan je natuurlijk bij de lokale keukenboer binnenstappen. Of je kan zelf aan de slag gaan met een tekenprogramma. Het loont enorm om zelf je witgoed apparatuur te vergelijken en te kopen. Kies voor de ervaren witgoedspecialist EDY indien je voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gaat.

Witgoedspecialist EDY

Witgoedspecialist EDY verzorgt graag al jouw witgoed voor een vriendelijke prijs. In onze collectie vind je voor in de keuken onder andere vaatwassers, fornuizen en ovens. Daarnaast is EDY specialist in koelkasten, diepvriezers en koel-vriescombinaties. We hebben diverse modellen voor je, zoals een met dubbele deur of een barmodel. Daarnaast zorgt EDY dat je huis lekker koel blijft op hete dagen met diverse airconditioners.

Al bijna 100 jaar ervaring

Witgoedfabrikant EDY heeft al bijna 100 jaar ervaring. In het begin maakten ze petroleumstellen, maar inmiddels is het assortiment gegroeid tot een complete collectie witgoed voor in en om de keuken. Het oer-Nederlandse merk biedt hoogstaande kwaliteit voor een schappelijke prijs. EDY werkt continu aan verbeteringen en luistert daarbij nauw naar de wens van jou als klant.

Losstaand en inbouwapparatuur

Naast losstaand witgoed biedt EDY ook inbouwapparatuur voor in de keuken. In onze collectie