Merken

EDY

Op zoek naar witgoed voor een mooie prijs? Kom dan het witgoed van EDY bekijken! EDY heeft een compleet aanbod witgoed voor je, zodat jij het hele huis kan voorzien van één merk witgoed. Wel zo handig ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

EDY koelkasten

Doe je ook graag voor de hele week boodschappen? Dan heb je wel een koelkast nodig met voldoende ruimte voor je flessen, groente, fruit, broodbeleg, blikjes frisdrank en natuurlijk boter, melk en eieren. Een goede koelkast houdt alle ingrediënten vers en fris. Zodat je de hele week geniet van lekker eten en gekoelde drankjes. Mag deze koelkast er ook mooi uitzien? Kies dan voor EDY koelkasten.

Verschillende formaten koelkasten

In een kleine keuken zet je liefst een kleine koelkast. Dat geldt ook voor een extra koelkast in de schuur of bijkeuken. Maar heb je een grote keuken, dan kies je voor een grote koelkast met wellicht een vriesgedeelte. EDY koelkasten biedt voor iedere keuken de perfecte koelkast. Ze zijn uitgevoerd in stijlvol zilver of klassiek wit. De tafelmodellen zijn overigens ook zeer geschikt voor de bijkeuken, schuur of studentenkamer.

Witgoed van EDY

Naast EDY koelkasten kan je bij dit betaalbare merk ook terecht voor ander witgoed. Denk bijvoorbeeld aan magnetrons, een bijpassend fornuis of handige EDY vriezers. Een aparte vriezer geeft meer ruimte voor bijvoorbeeld maaltijden, vlees (ook voor de hond), pizza's en ijs in vergelijking met de vriesmogelijkheden van een koelkast.

Gratis gebracht en geplaatst

De EDY koelkasten worden altijd gratis bij je thuisbezorgd op een vooraf met jou afgesproken deel van de dag. Ook nemen we de oude koelkast van je mee en zorgen we voor de recycling ervan. Daarnaast plaatsen we de koelkast voor je en sluiten we deze aan. Zo geniet je nog sneller van gekoelde drankjes en verse ingrediënten.