Jurken & rokken

Edding-kantoorartikelen zijn de laatste 50 jaar niet meer uit de markt weg te denken. Of je nou een belangrijk stuk tekst wil markeren, lekker wil tekenen of in duidelijke letters een aantekening wil maken: bij Edding kan je altijd terecht voor stiften van de allerhoogste kwaliteit.

Andere klanten kochten of bekeken

Edding

Als je voor je studie of werk lange documenten moet doorlezen markeer je de belangrijkste stukken tekst het liefst met een marker. Na een paar pagina's begint deze echter al uit te drogen. Argh - wéér een stift de prullenbak in! Ook je permanente markers laten te wensen over. Tijd voor iets nieuws? Neem eens een kijkje in het assortiment van Edding. Hier vind je stiften in alle soorten en maten die allemaal één ding gemeen hebben: ze gaan lekker lang mee.

Voor alle scholieren, studenten en werknemers

Of je nou op de middelbare school zit, studeert aan de universiteit of fulltime werkt - stiften van hoge kwaliteit zijn onmisbaar. In het assortiment van Edding vind je markeerstiften, permanente markers, krijtstiften en cd-markers in alle kleuren van de regenboog. Schrijf je het liefst in zwart of ga je voor een knalkeur? De keuze is aan jou. Met de Edding-schoolspullen maak je van je huiswerk een feestje!

Streep, kriebel, schrijf en teken erop los met Edding

Ben je het ook zat om regelmatig een nieuwe stift te moeten kopen? Kies voor kwaliteit en schrijf voortaan met Edding. Bekijk het volledige assortiment van Edding bij ons op de website. Je kan het item van jouw keuze eenvoudig en snel bestellen. Bij bestellingen van 20.- of meer is de verzending geheel kosteloos. Wanneer je je bestelling vóór 23:59 uur plaatst heb je je pakketje de volgende dag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.