Merken

edc Women dames jumpsuits

Edc by ESPRIT mixt en matcht in de EDC Women collectie etnische invloeden met knipogen naar diverse retrostijlen. De looks kenmerken zich door eenheid in contrasten. Grof gebreide vesten en robuuste l ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

edc Women damesjassen & -blazers

Je zoekt een jasje dat gewoon lekker zit en dat je snel aantrekt als je even een korte boodschap moet doen. Maar het moet natuurlijk wel goed bij je verschillende outfits passen. Bijvoorbeeld bij je spijkerbroek of over je coltrui. In die gevallen zet je het jasje in als een ongedwongen kledingstuk dat je toch een exclusieve look geeft. Zo speel je met je outfit en creëer je een originele stijl.

Een klassieke trenchcoat of een hippe bomberjack

In de collectie edc Women damesjassen & -blazers vind je verschillende stijlen. Kies je voor een trenchcoat met een klassieke look of is een donkerblauw bomberjack van gebreide kwaliteit meer iets voor jou? Een uitgelezen kans dus om jouw garderobe flink uit te breiden.

Originele combinaties met edc Women damesjassen & -blazers

De meeste edc Women damesjassen & -blazers hebben een informele stijl. Ze zitten heerlijk om je schouders en zijn zeer verleidelijk om dag in dag uit te dragen. En dat kan ook. De jasjes en jacks vormen de basis voor vele combinaties. Zo kom je nog best chic voor de dag als je ze met een van de edc Women damesjurkencombineert.

Morgen al in huis

Wil je snel en moeiteloos edc Women damesjassen & -blazers thuis ontvangen? Plaats je bestelling nog voor 23:59 uur en je hebt je jasje de volgende dag al in huis. Passen doe je gewoon in je huiskamer. Items die te groot of te klein zijn, stuur je zonder probleem naar ons terug.