Merken

Ecotools make-up kwasten

Met Ecotools make-up kwasten maak je jezelf en de wereld mooier. De kwasten, sponsjes en doekjes van dit duurzame merk zijn allemaal gemaakt van dier- en milieuvriendelijke materialen. Ecotools make-u ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ecotools make-up kwasten

Jij ziet er graag uit om door een ringetje te halen. Een verzorgd uiterlijk is belangrijk voor je. Daarnaast vind je het leuk om te experimenteren met make-up. Tegelijkertijd geniet je ook graag van de schoonheid van de natuur. Daarom kies je bewust voor producten die hiervoor niet schadelijk zijn. Ecotools make-up kwasten passen perfect bij jouw levensstijl. Ze zijn gemaakt van duurzame, diervriendelijke en recyclebare materialen. Daarnaast zijn Ecotools make-up kwasten fijn om te gebruiken en betaalbaar.

Veel milieuvriendelijke kwasten om uit te kiezen

Er zijn veel verschillende Ecotools make-up kwasten om uit te kiezen. Zo zijn er foundation kwasten en blush kwasten, maar ook highlight kwasten, kabuki kwasten en blending kwasten. Hiermee creëer je de meest natuurlijke effecten. Naast Ecotools make-up kwasten zijn er ook zachte applicator sponsjes in verschillende formaten. Er zijn ook handige kwastensets van Ecotools. Bovendien is er speciale shampoo om je kwasten te reinigen. Zo blijven ze lang mooi.

Duurzame make-up kwasten van Ecotools

Ecotools werd in 2007 opgericht door de zussen Jen en Stacey. Zij wilden make-up kwasten maken die vriendelijk waren voor dieren en het milieu. Hun producten zijn veganistisch en gecertificeerd door PETA. Ze gebruiken geen hout maar milieuvriendelijk bamboe en gerecycled aluminium en plastic. Bovendien doneren ze een deel van de opbrengst van hun bedrijf aan goede doelen zoals het project Glamour's The Girl om vrouwen te ondersteunen. Met Ecotools cadeaus voor haar maak je de vrouwen in jouw leven blij.