Merken

Ecotools

Wil jij jezelf en de wereld een beetje mooier maken? Probeer dan de handige make-up kwasten en andere hulpmiddelen van Ecotools. Dit vernieuwende merk is opgericht door twee zussen die houden van mens ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Fair make-up

Wil je goed verzorgd voor de dag komen, waar je ook naartoe gaat? En vind je het daarbij belangrijk dat je precies weet wat je gebruikt? Kies dan voor eerlijke make-up. Een uitgebreide verzorgingslijn met duidelijke en eerlijke ingrediënten helpt jou om er altijd en overal stralend uit te zien.

Compleet aanbod eerlijke make-up

Of het nu gaat om je eigen verzorging of die van je kinderen, eerlijke mak-up en verzorging is voor jong en oud, man en vrouw verkrijgbaar. Van de billencrème voor de allerkleinsten tot aan kwastensets en tandpasta voor volwassenen. Wil jij alleen eerlijke verzorging gebruiken, dan word je dus niet tegengehouden door een beperkt assortiment. Kies voor olie om mee te masseren of voor een verzorgende lotion om je droge huid eens extra te verwennen, het kan allemaal.

Eerlijke make-up kopen bij wehkamp

Bij ons op de site vind je alles wat je zoekt op het gebied van eerlijke mak-up. Je maakt snel een keuze uit de totale Fair fashion collectie door gebruik te maken van onze zoekfilters. Je hoeft alleen maar de kenmerken te selecteren waar je keuze aan dient te voldoen. Vervolgens zie je direct welke producten wij voor jou op voorraad hebben. Bestel je voor meer dan 20.- aan eerlijke make-up, dan hoeft je geen verzendkosten te betalen. Zo makkelijk gaat dat bij wehkamp.