Jurken & rokken

Wil jij jezelf en de wereld een beetje mooier maken? Probeer dan de handige make-up kwasten en andere hulpmiddelen van Ecotools. Dit vernieuwende merk is opgericht door twee zussen die houden van mensen, dieren en de natuur. De bijzondere Ecotools make-up artikelen zijn daarom duurzaam, vegan, dierproefvrij en/of gerecycled.

Ecotools

Jij haalt graag het beste in jezelf naar boven. Zowel van binnen als van buiten. Dat laatste doe je door het aanbrengen van een laagje make-up, dat je er gezond en stralend uit laat zien. Maar je geeft om mensen, dieren en het milieu, dus wil je geen schadelijke materialen gebruiken. Ecotools mogen in jouw beautycase niet ontbreken. Ze zijn gemaakt van duurzame bamboe of gerecycled plastic en aluminium en gecertificeerd door PETA.

Duurzame en diervriendelijke make-up-accessoires

In het assortiment van Ecotools vind je alles wat je nodig hebt om je make-up vakkundig aan te brengen. Zo zijn er kwasten in veel verschillende maten, voor bijvoorbeeld poeder, blusher en oogschaduw. Deze zijn ook verkrijgbaar in handige sets. Daarnaast zijn er concealer kwastjes, applicators in sponsvorm en speciale shampoo om je favoriete make-up kwasten schoon te houden. Ga je graag op reis? Kies dan voor een handig reissetje met compacte Ecotools make-upkwasten.

Make-upkwasten en accessoires voor een mooiere wereld

Het vooruitstrevende merk Ecotools bestaat inmiddels al de nodige jaren. Het werd in 2007 opgericht door de zussen Jen en Stacey. Zij wilden hun bijdrage leveren aan een betere wereld met make-up accessoires van dier- en milieuvriendelijke materialen. Zelfs de verpakking is duurzaam en gemaakt zonder plastic of papier. Een deel van de opbrengsten van Ecotools gaat naar goede doelen.

Geen Ecotools verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Ecotools bestellen bij wehkamp is morgen je nieuwe kwasten proberen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.