Jurken & rokken

Verras je kinderen met het kleurrijke speelgoed van Ecoiffier. Dit Franse familiebedrijf bestaat al sinds 1945. Het is bekend als Franse fabrikant van plastic speelgoed voor een scherpe prijs. In het assortiment Ecoiffier buitenspeelgoed vind je het leukste speelgoed voor in de tuin, in de zandbak of op het strand.

Ecoiffier

Jij ziet je kinderen graag genieten van het leven. Het liefst zie jij ze lekker de deur uit gaan om de wereld te ontdekken. Daarom zoek je vrolijk speelgoed dat goed buiten te gebruiken is. Dit moet licht en stevig zijn, zodat het makkelijk te verplaatsen is als het tijd is om op te ruimen. In het assortiment van Ecoiffier vind je zeker speelgoed dat je kinderen aanspreekt. Je kan kiezen uit verschillende sets om buiten mee te spelen. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen tuinieren, barbecueën of zandtaartjes bakken.

Vrolijk buitenspeelgoed

In het assortiment van Ecoiffier vind je verschillende soorten buitenspeelgoed, geschikt voor baby's, peuters en iets oudere kinderen. Het Ecoiffier peuterspeelgoed bestaat onder andere uit kleurrijke loopauto's die je kindje helpen jullie tuin en straat te verkennen. Verder is er veel tuingereedschap voor kinderen, waarmee ze lekker kunnen helpen in de tuin. Het zandspeelgoed is ideaal voor in de zandbak of op het strand. Voor sportieve kinderen zijn er veelzijdige sportsets met diverse spellen.

Kleurrijk speelgoed, gemaakt in Frankrijk

Ecoiffier is het eerste speelgoedmerk dat officieel gerekend wordt tot originele Franse producten. Alles wordt in Frankrijk gefabriceerd en is van topkwaliteit. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1945, maar gaat zeker met zijn tijd mee. Daarom gebruikt het steeds meer gerecyclede materialen, zowel voor het speelgoed zelf als voor de verpakkingen.

Heb je geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Ecoiffier bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kinderen verrassen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.