Merken

Eastpak

Maak je klaar voor alles wat de dag brengt, met Eastpak damestassen. Deze trendy en stevige tassen zijn perfect voor al je favoriete spullen, maar ook voor onverwachte boodschappen onderweg. Eastpak d ...

43 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Eastpak rugzakken

Heb jij ook iedere dag zoveel nodig? Schoolboeken bijvoorbeeld of toch werkspulletjes. En hoe zit het met je vakantiebenodigdheden? Een schoudertas kan handig zijn, maar is op den duur zeer vermoeiend. Gelukkig heb jij een van de Eastpak rugzakken uitgekozen om al je spulletjes voor werk, school of vakantie in mee te nemen.

Handige tassen

Eastpak rugzakken zijn handig in gebruik. Daarnaast zijn ze lekker stevig. De brede draagbanden voelen comfortabel aan op de schouders. Zelfs wanneer de tas zwaar is en tot op de rits is gevuld met schoolspullen, werkbenodigdheden of andere spulletjes. De Eastpak rugzakken hebben genoeg ruimte voor alles wat je mee wil nemen. De tassen zijn voorzien van stoere kleuren, grappige patronen en vrolijke vormen. Daar word je spontaan blij van.

Voor vakantie

Eastpak rugzakken passen bij al je outfits en weerspiegelen moeiteloos je karakter. Voor vakantie gebruik je de rugzakken uit de collectie Eastpak wandelen en outdoor. Deze stoere, robuuste en grote Eastpak rugzakken zijn heel handig, bieden veel ruimte voor wandelvakanties en zijn zeer comfortabel om mee te dragen. De tassen passen bij je garderobe en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Dus ook voor een feestje.

Vandaag bestellen, binnenkort op pad

Bestel vandaag nog je nieuwe Eastpak rugzakken en je stopt ze de volgende werkdag al vol met je favoriete spulletjes. Zo fijn en comfortabel, je wil het liefst voor iedere gelegenheid een andere rugtas. Je betaalt geen verzendkosten.