Merken

Dyson

Maak je leven makkelijker met de slimme producten van Dyson. De Engelse ingenieur James Dyson maakte in de zeventiger jaren naam met 's werelds eerste zakloze stofzuiger. We hebben verschillende s ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Dyson

Thuis wil je je rustig kunnen ontspannen. Dat lukt het beste in een comfortabele en schone omgeving. Maar aan je huishouden wil je niet onnodig veel tijd en moeite besteden. De apparatuur van Dyson helpt je meer te genieten van je vrije tijd. De stofzuigers en ventilatoren zijn heel slim en mooi ontworpen. Ze zien er prachtig uit, ze zijn multifunctioneel en ze zijn eenvoudig te bedienen. Door hun goede kwaliteit heb je er jarenlang plezier van.

Alles voor meer comfort in huis

In het assortiment van Dyson vind je de mooiste en beste artikelen om meer comfort in huis te creëren. Met de handige en wendbare stofzuigers maak je van een zware klus een fluitje van een cent. De slimme ventilatoren van het Engelse merk zijn stil en effectief en hebben vaak meerdere functies. Zo zijn er varianten die zowel warme als koele lucht blazen. Ook zijn er ventilatoren die de lucht niet alleen koelen, maar ook reinigen.

Slimme technologie en mooi design

Dyson verwierf aanvankelijk bekendheid met zijn zakloze stofzuigers. Deze blijven ook als ze bijna vol zijn een sterke zuigkracht behouden. Later is het assortiment van het merk uitgebreid met ventilatoren. Deze hebben een heel bijzondere en stijlvolle vormgeving. Het zijn kleine kunstwerkjes die snel voor een prettig klimaat zorgen. Je kan ze makkelijk op afstand bedienen met een app op je smartphone of tablet. Bekijk ze allemaal in de categorie Dyson verkoeling bij wehkamp.