Jurken & rokken

Dutchbone brengt de kleurige en geurige wereld bij je binnen in de vorm van meubels en woonaccessoires. De ontwerpers reizen de hele wereld over om te zoeken naar spullen met een bijzonder verhaal, gemaakt met aandacht en liefde voor ambacht. De Dutchbone woonaccessoires zijn uniek en dragen de trotse handtekening van de makers.

Dutchbone

Reizen is je lust en je leven. Tenminste, dan was het voordat je een gezin stichtte. Nu is dat allemaal wat lastiger en baal je stiekem dat je toen tijdens die verre reis naar Azië die prachtige kast niet hebt laten verschepen. Geen nood, want hoewel Dutchbone niet precies díe kast in de collectie heeft, is altijd wel een van hun prachtige, levendige kasten uitgevoerd in de stijl van jouw droomkast.

Maak van je huis een thuis

Met de producten uit onze collectie van Dutchbone beziel je je huis. Meubels, zoals banken en tafels, met vintage invloeden geven een levendig karakter aan je woonkamer. De ontwerpers van Dutchbone doen inspiratie op in onder andere Italië, Indonesië en India en dat zie je terug in de vloerkleden, lampen en accessoires. Met veel kleur en textuur maak je van je huis een thuis.

Cadeau om thuis te komen

Met Dutchbone wordt het elke dag weer een feest om thuis te komen. Met jouw wereldse interieur geniet je steeds van je huis. Ineens hoef je niet meer zo nodig op reis. Zoek je een cadeautje voor de verjaardag van je vrouw of een vriendin? Deel het geluk en bekijk onze collectie Dutchbone cadeaus voor haar.

Dutchbone bestellen bij wehkamp

Jouw nieuwe meubelstuk van Dutchbone bestel je gewoon bij wehkamp. We bezorgen je bestelling bij je thuis. Zware spullen zetten we voor je op de juiste plek en pakken we voor je uit.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.