Merken

Dutch Rose

Met servies van Dutch Rose op tafel tover je elke simpele maaltijd om tot een grandioos feest. De unieke formule van het merk zorgt ervoor dat je eindeloos kan combineren met de losse servies onderdel ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dutch Rose

Jij en je vriendinnen organiseren om de beurt een eetclub. Dat is een kookavond bij een van de meiden thuis, waarbij jullie dus om de beurt voor gastvrouw spelen en ook voor het eten zorgen. Jij bent komend weekend aan de beurt en zweet nu al peentjes, want je hebt helemaal geen tijd om uitgebreid te kokkerellen. Met Dutch Rose maak je zelfs van een afvalmaaltijd nog wel een feestje. Dus ontspan je maar en winkel er op los vanavond.

Mix & Match

De keukenaccessoires en servies onderdelen van Dutch Rose kan je onderling eindeloos combineren. Dat komt omdat alles is voorzien van dezelfde zwart-wit patronen en dessins. Ook zie je telkens de handgeschreven teksten terug in verschillende vrolijke handschriften. De teksten zijn luchtig en bedoeld om jou en je gasten te laten glimlachen tijdens het eten. Kies voor kommetjes, borden, koppen en nog meer!

Keukentextiel van Dutch Rose

Natuurlijk serveer je het eten nog met je Dutch Rose keukenschort aan en de pannenlappen op het aanrecht. In onze collectie Dutch Rose keukentextiel vind je schorten, handdoeken en pannenlappen die ook weer uitstekend combineren met het zwarte en witte servies.

Dutch Rose bestellen bij wehkamp

Indien je vandaag voor 23:59 uur je nieuwe servies bestelt, heb je het morgen in huis. Onze stipte bezorgservice zorgt ervoor dat je pakket snel wordt afgeleverd.