Merken

Dutch Rose

Met servies van Dutch Rose op tafel tover je elke simpele maaltijd om tot een grandioos feest. De unieke formule van het merk zorgt ervoor dat je eindeloos kan combineren met de losse servies onderdel ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dutch Rose servies

Eens in de zoveel tijd is je servies aan vervanging toe, nietwaar? Of organiseer je binnenkort een high tea bij jou thuis en wil je dit doen met mooie accessoires? Het servies van Dutch Rose is smaakvol en zorgt altijd voor een feestelijke omlijsting van een maaltijd, high tea of verjaardag. Bovendien geef je met Dutch Rose servies een origineel cadeau voor iedere gelegenheid. Bekijk daarom het exclusieve serviesaanbod van Dutch Rose bij wehkamp.

Ons aanbod Dutch Rose servies

Het totale aanbod van Dutch Rose servies is verkrijgbaar op onze site. Kommen, schalen, mokken, gebaksbordjes en nog veel meer accessoires koop je natuurlijk bij wehkamp. Het stijlvolle servies is gemaakt van porselein en voorzien van een zwarte grafische opdruk. Alle items zijn tijdloos en daarnaast een aanvulling op je bestaande servies. De stoere uitstraling van het servies zorgt voor een glimlach op ieder gezicht.

Begin je dag goed met designservies

Elke dag is een feestje als je kiest voor het servies van Dutch Rose. Organiseer daarom een high tea voor je vriendinnen met deze opvallende eet- en drinkaccessoires en beleef met elkaar een gezellige tijd. Bekijk ook ons aanbod van ander Dutch Rose keukengerei om je aankoop compleet te maken.

Bestel direct je favoriete Dutch Rose servies online bij wehkamp en profiteer van gratis verzending bij een aankoopbedrag boven de 20.-.