Jurken & rokken

Het condoom is nog altijd één van de meest betrouwbare voorbehoedsmiddelen. Bovendien biedt het de nodige bescherming tegen tal van soa’s. Durex condooms zijn daarbij van een hoge kwaliteit en bieden voor elk wat wils. Het assortiment bij wehkamp beslaat diverse maten en alles van normaal tot ultra sensitive.

Durex condooms

Wanneer je intiem bent met iemand moet dat vooral leuk én spannend zijn. Je nergens zorgen over hoeven maken, zodat je jouw aandacht volledig op je partner kunt richten. Veilig vrijen is vrijen met een condoom die niet alleen een zwangerschap voorkomt maar ook de nodige bescherming biedt tegen allerhande soa’s. Durex condooms zijn daarbij de standaard waar de hele industrie naar kijkt. Niet toevallig komen ongeveer een kwart van de condooms die wereldwijd worden gebruikt van Durex. Het merk staat dan ook synoniem met betrouwbaarheid en duurzaamheid. Veilig vrijen? Dat doe je met Durex.

Voor ieder wat wils

Durex condooms komen er in alle maten en vormen. De ene penis is immers de andere niet en ook het gevoel kan sterk verschillen. Zo zijn er extra sensitive condooms waarmee je alles een stuk beter voelt, Pleasure condooms met ribbels voor extra plezier en Ultra Safe condooms voor extra veiligheid.

Speciaal en bijzonder

Het assortiment van Durex condooms stopt daar echter nog niet. Voor wie van een verrassing houdt zijn er de surprise me condooms met extra ribbels, glijmiddel, nopjes en een smaakje. Voor extra comfort koop je ook meteen Durex glijmiddel mee aan!

Durex condooms staan bekend om hun kwaliteit. Deze condooms bestellen bij wehkamp is goedkoop en gaat snel. Vandaag besteld is morgen in huis. Passie wil immers niet lang wachten.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.