Merken

Durex

Veilig vrijen doe je met Durex. Dit Britse merk staat al tientallen jaren bekend als producent van betrouwbare condooms die prettig zijn om te gebruiken. Durex condooms zijn verkrijgbaar in talloze va ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Durex

De liefde bedrijven doe jij het liefst zo veilig mogelijk. Daarom zoek je betrouwbare bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen. Deze bescherming mag niet ten koste gaan van jullie plezier in bed. Durex condooms laten je verantwoord genieten van het liefdesspel. Ze zijn met zorg gemaakt van huidvriendelijke materialen en hebben een perfecte pasvorm. Durex condooms voel je bijna niet en ze blijven goed zitten. Koop er extra glijmiddel of een vibrator bij en ontdek nog meer mogelijkheden om te genieten.

Condooms, glijmiddel en vibrators

Durex is een grote naam in de internationale markt voor condooms. In het assortiment vind je dan ook zeer betrouwbare en comfortabele condooms. Je hebt de keuze uit talloze varianten: sommige zijn extra veilig of juist extra dun. Andere hebben speciale toevoegingen, zoals ribbels en noppen, die je plezier vergroten. Met Durex glijmiddel verloopt je liefdesspel nog soepeler. De vibrators zorgen voor extra stimulatie.

Alles wat je nodig hebt voor veilig genieten

Het Britse bedrijf Durex werd al in 1915 opgericht en is door de combinatie van DUrability, Reliability en EXcellence (duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntendheid) nog steeds succesvol. Dit zijn voorbehoedsmiddelen waar je op kan vertrouwen. Dankzij slimme innovaties zijn ze tegenwoordig extra prettig om te gebruiken, wat je wensen ook zijn. Koop ze snel en discreet bij wehkamp en ontdek de vele voordelen.

Voor 23:59 uur Durex bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag veilig genieten.