Merken

Dunlop

Dunlop is al jaren één van de meest bekende sportmerken in het goedkopere segment. Het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is een zeer geliefd van jong tot oud. In ons ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dunlop

Jij bent iemand die graag buiten komt. Of het nu regent of niet, jij laat je niet tegenhouden door welk weertype dan ook. Je zorgt ervoor dat je zo weinig mogelijk hinder hebt van diverse weersinvloeden. Daar heb je eigenlijk een heel eenvoudige oplossing voor: je past je kleding aan op het weertype. Zo zorg je dat je altijd een goed paar Dunlop laarzen in je kast hebt staan. Ook als het droog is, maar nog modderig is buiten, trek je het liefst deze laarzen aan.

Naar buiten met Dunlop

Het merk Dunlop richt zich op de mensen die niet bang zijn om wat kou te vatten, om nat te worden en die van avontuur houden. Weer of geen weer, trek gewoon de stevige rubberen laarzen aan van Dunlop en je voeten blijven droog en warm. Regenplassen vormen niet langer een obstakel, maar je maakt er een spelletje van. Jij bent de regenplassen de baas met je stevige laarzen. De laarzen zijn verkrijgbaar in kindermaten en volwassen maten. Kom maar op met die regen.

Verschillende kleuren

Dat laarzen niet saai grijs of legergroen hoeven te zijn, bewijst Dunlop. Je kan kiezen uit diverse kleuren, zoals roze, knalblauw of fel groen. Wees er trots op dat je laarzen draagt en toon ze aan de buitenwereld. Kies vandaag nog je favoriete Dunlop regenlaarzen uit en dan is het alleen nog wachten op de eerstvolgende regenbui.