Merken

DSTRCT crossbody tassen

Het Nederlandse Dstrct ontwerpt functionele en kwalitatieve tassen voor dames en heren. In deze strakke, leren tassen kan je met een gerust hart je portemonnee, sleutels en laptop kwijt. De met de han ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Dstrct

Een tas is niet zomaar een hebbeding voor je of iets dat je aan een verzameling toevoegt. Voor jou is een tas een beschermer van je dierbare en kostbare spullen, die je elke dag mee naar je werk neemt en weer naar huis met het openbaar vervoer. Een tas moet tegen een stootje kunnen, functioneel en praktisch zijn ingericht en bovendien mooi zijn. Dstrct is jouw merk.

Tassen en accessoires

Dstrct ontwerpt en maakt tassen en accessoires voor dames en heren. De meeste tassen zijn zelfs voor iedereen bedoeld, man of vrouw. Door een afneembare schouderband zijn bijna alle tassen zowel in de hand te dragen, als over de schouder. In de verschillende vakken, al dan niet met rits, kan je je laptop, tablet en nog veel meer veilig opbergen. Gaan je kinderen naar de middelbare school of studeren? Dan is een stevige tas uit onze collectie Dstrct schoolspullen onmisbaar.

Kwaliteit bovenaan

Bij Dstrct staat kwaliteit voorop. Zo zoeken ze zelf naar de beste leerlooierijen en fabrikanten. Het gaat dan niet alleen om de beste kwaliteit leer en vakmanschap, maar ook de leefomstandigheden van de arbeiders staan hoog in het vaandel. Alle tassen en accessoires zijn gecertificeerd, zodat je weet wat je in huis haalt.

Dstrct bestellen bij wehkamp

Je nieuwe Dstrct portemonnee bestel je vanaf de bank bij wehkamp. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis.