Merken

Dremel

Dremel staat wereldwijd bekend als maker van gereedschap met hoge draaisnelheid. Met een multitoolkit uit onze collectie Dremel schaven, frezen en slijpen kun je alle vakkundige klussen aan. Met een t ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Dremel

Je staat graag in de garage te klussen. Poppenhuisjes voor je dochter, een fraai houten beeld of een plantenbak voor buiten op het terras. Je hebt echter geen zin meer in al dat goedkope gereedschap dat kapot gaat, bot is of niet krachtig genoeg. Wat zou het toch fijn zijn om al je kwaliteitsgereedschap in één koffertje te hebben zitten. Dan moet je bij Dremel zijn.

Multitool met draaiende kern

Al je schaaf-, boor-, zaag-, frees- of slijpklussen voer je uit met een Dremel multitool. In een stevige koffer vind je in ieder geval het kerngereedschap: een draaiende kern met variabele snelheden van 5000 tot wel 35000 toeren. Voor deze multitool zijn verschillende opzetstukken of accessoires te gebruiken. In een toolkit zit een set accessoires te gebruiken bij de betreffende Dremel. De koffers zijn gemaakt van kunststof of aluminium.

Precisiewerk

De multitools van Dremel gebruik je voor je kleine klussen met veel precisiewerk, zoals het maken van een schaakbord. Maar ook grotere klussen waarbij maatwerk belangrijk is, is een klus voor deze handige jongen. Vaderdag, verjaardag of kerst in het verschiet? Je vindt het perfecte cadeau voor elke klusser in onze collectie Dremel cadeaus voor hem.

Dremel bestellen bij wehkamp

Je nieuwe Dremel toolkit bestel je simpel thuis bij wehkamp. Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis. Vandaag voor 23:59 uur besteld? Dan kun je morgen aan de slag!