Merken

Dr. Martens

Dr. Martens zijn echte iconen als het om boots gaat. Zowel dames, heren als kids lopen graag weg op deze stevige stappers die nooit uit de mode raken. Naast de authentieke veter- en enkelboots zijn er ...

62 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dr. Martens damesschoenen

Je bent iemand die op een dag wel wat kilometers afstapt en je wilt je voeten eens goed verwennen? Dan kies je voor een paar leuke schoenen van Dr. Martens. Het merk is immers populair geworden door de kwaliteit van de schoenen. Wat je mag verwachten van een paar Dr. Martens damesschoenen? Een geheel eigen stijl die als gegoten zit bij wie ruimdenkend en expressief durft te zijn. Een schoen die je dankzij de unieke zolen met luchtkussens in staat stelt om afstanden af te leggen in alle comfort. Op zoek naar een stevige, comfortabele en stijlvolle schoen? Bij wehkamp vind je de beste Dr. Martens damesschoenen terug.

Schoenen, boots en sneakers

Dat er nog nooit zo veel keuze is geweest in Dr. Martens damesschoenen, dat merk je meteen. Zo kan je kiezen tussen boots, veterschoenen of sneakers in alle maten. Een Dr. Martens damesschoen van leer is een schoen die jou bovendien je eigen stijl laat kiezen.

Het design

Stoer overkomen wanneer je de straat op gaat of toch liever elegant voor de dag komen? Dr. Martens biedt niet alleen basiskleuren aan die je mag verwachten van een gerenommeerd merk, maar ook fleurige en kleurrijke designs. Ben jij er al uit voor welke Dr. Martens jij kiest?

Dr. Martens damesschoenen bestellen bij wehkamp is ontzettend gemakkelijk. Dankzij onze slimme navigatie en filtermogelijkheden bespaar je bovendien kostbare tijd. Bestel jouw favoriete paar en we komen ze razendsnel bij je thuis bezorgen.