Merken

Doro

Doro is een wereldwijde speler op de telefoniemarkt. Ken je Doro niet? Dat kan kloppen, want de Doro mobiele telefoons zijn vooral eenvoudig en gebruiksvriendelijk en niet per se hip. Doro heeft een r ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Doro mobiele telefoons

Al die intelligente telefoons van tegenwoordig. Voor jou hoeft een telefoon eigenlijk alleen maar te kunnen bellen en, vooruit, een sms te kunnen versturen. Je hoeft geen razendsnelle internetverbinding en HD-kwaliteit filmpjes te kijken. Kies voor een Doro mobiele telefoon. Deze doet alles wat je van een basic telefoon verwacht en dat doet hij zelfs erg goed.

Gebruiksvriendelijke mobiele telefonie

Wat de telefoons van Doro nu zo speciaal maken, is juist de eenvoud. De Doro mobiele telefoons kan je verdelen in twee categorieën: smartphones en mobiele telefoons met toetsen. Deze laatste, de telefoons die je open kan klappen, hebben grote toetsen en een luidspreker met een groot vermogen voor mensen die slechter horen. De smartphones werken bijzonder eenvoudig en je kan het menu gemakkelijk afstellen op jouw wensen. Kies voor een simlockvrije telefoon of bijvoorbeeld een duo-sim telefoon, zodat je een extra simkaart kan plaatsen.

Meer dan mobiele telefonie

Doro begon ooit met telefoonbeantwoorders. Tegenwoordig maakt Doro mobiele telefoons en vaste telefoons. In onze collectie Doro huistelefoons vind je deze laatste categorie terug. Deze dect telefoons plaats je in verschillende hoeken van je huis voor goede bereikbaarheid. Ze zijn makkelijk te bedienen door het eenvoudige menu en de grote toetsen.

Doro mobiele telefoons bestellen bij wehkamp

Heb je hoge nood aan een nieuwe mobiel? Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je gebruiksvriendelijke mobiele telefoon van Doro en ontvang deze morgen al in huis.