Merken

Doro

Doro is een wereldwijde speler op de telefoniemarkt. Ken je Doro niet? Dat kan kloppen, want de Doro mobiele telefoons zijn vooral eenvoudig en gebruiksvriendelijk en niet per se hip. Doro heeft een r ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Doro

Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, worden mobiele telefoons steeds complexer. Tegelijkertijd wordt de drempel om meer te leren over smartphones steeds hoger. Alle functies en knopjes duizelen je. Hoe kan je iemand eenvoudig opslaan in je contacten? En waar zit de knop om naar het internet te gaan? Hoe kan je die ene instelling veranderen zonder op zoek te moeten gaan naar de gebruiksaanwijzing? Doro begrijpt je worstelingen. De mobiele en vaste telefoons van Doro bieden je talloze functies, maar op een eenvoudige en overzichtelijke manier.

Mobiele telefoons voor iedereen

In de collectie van Doro vind je tal van mobiele telefoons die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn. Zo zijn de Doro simlockvrije telefoons bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met smartphones en niet vast willen zitten aan een abonnement en/of provider. Ga je voor een touchscreen, of vind je een toetsenbord prettiger? Doro heeft het allemaal. Ook kan je bij Doro terecht voor eenvoudige huistelefoons.

Bestel je nieuwe telefoon bij ons op de website

Zou je ook graag een telefoon van Doro willen proberen? Bestel de telefoon van jouw keuze dan bij ons op de website. Kan je niet wachten om je nieuwe aanwinst uit te proberen? Dat begrijpen we maar al te goed. Om die reden zorgen we ervoor dat je je aankoop reeds de volgende dag ontvangt, mits je voor 23:59 uur bestelt. Levering op zondag is helaas niet mogelijk.