Merken

Doona

In luttele seconden transformeren van een autostoeltje in een kinderwagen. Het klinkt als sciencefiction, maar wordt realiteit met de Doona. Dit innovatieve ontwerp houdt je kindje veilig, zowel binne ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Doona

Je gaat een dagje weg met het hele gezin. Nadat jullie de buggy met moeite in de auto hebben gepropt en jullie kindje in het autostoeltje hebben geïnstalleerd, zijn jullie eindelijk onderweg. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen begint het feest weer van voor af aan: de buggy uit de auto halen, uitvouwen... Dat kan makkelijker! Dat vonden ze bij Doona ook. Met de Doona is het voorgaande scenario verleden tijd: je transformeert het autostoeltje moeiteloos in een buggy en andersom.

Een zee van ruimte in de auto

In de collectie vind je verschillende uitvoeringen van de Doona. Het autostoeltje transformeer je met één druk op de knop moeiteloos in een buggy. Je kindje kan ondertussen gewoon doorslapen! Kies je voor stijlvol zwart of toch voor een beige exemplaar? De Doona is geschikt voor 0 tot en met 13 kilogram en kan klein opgeborgen worden. Hij is dus ook geschikt om mee te nemen op reis! In de collectie vind je tevens accessoires voor Doona buggy's, zoals een zonnescherm of een muskietennet. Laat de zomer maar komen!

Bestel je favoriete Doona product

Ben je het zat om telkens te moeten sjouwen met het autostoeltje? Ben je op zoek naar een eenvoudigere oplossing voor wanneer je na een autoritje nog een stukje moet lopen? Misschien is de Doona dan wel wat voor jou! Bestel de Doona bij ons op de website. Bij bestedingen boven de 20.- is de verzending gratis.