Merken

Doomoo

Met de spulletjes van Doomoo voelt je baby zich nog net zo comfortabel als toen hij of zij nog in mama's buik zat. Maar ook voor jou zijn bijvoorbeeld de Doomoo voedingsaccessoires prettig om te g ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Doomoo

Je wil je baby zoveel mogelijk verwennen. Als je baby rustig en tevreden is, dan slaapt hij immers lekker en kom jij ook aan je nachtrust toe. Bovendien is het heerlijk om je kleine zo te zien genieten van het zachte comfort dat een fijne zitzak of een stevig voedingskussen biedt. De schattige spulletjes van Doomoo passen bovendien prima in de babykamer en in de rest van je huis door het palet van pastel- en gedekte kleuren.

Comfortabel en veilig zitten

Behalve de voedingskussens hebben we Doomoo kinderstoelen in het assortiment. Deze zitzakken voor baby's zijn te gebruiken tot ze een kilo of 30 wegen. De allerkleinsten maak je met het riempje vast, zodat ze veilig liggen. Wanneer je de baby seat op het schommelonderstel zet, kan je de kleine in slaap wiegen. Wanneer de baby last van krampjes heeft, leg je het opgewarmde Doomoo warmtekussen op het buikje om de pijn te verminderen. De vrijkomende lavendelgeur kalmeert je baby daarbij op een natuurlijke manier.

Zacht en snoezelig

Het assortiment van Doomoo is erop gericht de zintuigen van het pasgeboren kind zo veel mogelijk aangenaam te prikkelen. Daarom zijn de stofjes zacht en de geuren kalmerend. De korrels waarmee de zitzakken gevuld zijn, vormen zich naar het lichaam van het kind. Hierdoor voelt het zich veilig omsloten.

Bestel vandaag nog zo'n mooi item van Doomoo voor je eigen kind of als cadeau op kraamvisite. Bij wehkamp mag je binnen 30 dagen retourneren.