Jurken & rokken

Of je nu je kindje wil beschermen tegen de zon of de regen, Dooky geeft de optimale bescherming. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn daardoor heel duurzaam. De beschermdoeken zijn gemakkelijk te bevestigen aan kinderwagens, buggy’s of aan het autostoeltje. Je kindje ligt zo heerlijk beschut. Als de Dooky vies wordt dan kun je deze gewoon wassen in de wasmachine.

Dooky

Misschien herken je de volgende situatie wel: je bent lekker aan het wandelen met je baby en hij of zij ligt lekker te slapen in de kinderwagen. Het zonnetje schijnt en je wil je baby beschermen tegen de zonnestralen. Je hebt een hydrofiele luier bij je en deze hang je over de kinderwagen heen. Het ziet er niet echt stijlvol uit en praktisch is het ook niet. Zodra je een stoepje opgaat of over een hobbeltje rijdt, heeft je kindje de luier weer in zijn gezichtje en mag jij die opnieuw ophangen. Met de Dooky is dat verleden tijd. Je kind slaapt lekker door, de kinderwagen ziet er stijlvol uit en je baby is beschermd tegen allerlei omgevingsinvloeden.

Innovatieve oplossingen

Dooky biedt allerlei innovatieve oplossingen voor praktische problemen waar je als ouder tegenaan loopt bij de bescherming van je baby. De beschermdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen en je bevestig hem aan het autostoeltje, kinderwagen of buggy van alle bekende merken. De zonnekap bevestig je op het autostoeltje. Hij beschermt je kind tegen zon, wind, licht, regen, kou en geluid. En met de hoes van Dooky voor autostoeltjes houd je het autostoeltje eenvoudig schoon en bescherm je het tegen vuil.

Uv-bescherming

Niet alleen is een Dooky beschermhoes handiger in gebruik dan een hydrofiele luier of een andere doek om over de kinderwagen te hangen, hij biedt ook betere bescherming tegen de zon. Dit komt doordat de beschermhoezen en zonnekappen uv-beschermingsfactor UPF+40 hebben, wat betekent dat meer dan 95% van de schadelijke uv-A- en uv-B-straling wordt weggefilterd.

Kies je favoriete kleur en patroon

De Dooky hoezen en doeken zijn praktisch, maar absoluut ook leuk en mooi. Kies jouw favoriete Dooky uit en schaf hem vandaag nog aan.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.