Merken

Done by Deer beddengoed

Done by Deer beddengoed is schattig beddengoed voor de allerkleinsten. De zachte kleuren op het katoen en de vrolijke afbeeldingen van dieren geven het bedje een schattige uitstraling. Het beddengoed ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Done by Deer beddengoed

Het meeste beddengoed voor babybedjes is wit, roze of blauw. Vaak is het moeilijk om wat leuks te vinden. Of toch niet? Het Done by Deer beddengoed is kleurrijk en vrolijk en er staan allerlei gezellige dieren op. Perfect voor de kamer van jouw kleintje.

Olifantjes, girafjes en nijlpaardjes

De katoenen dekbedovertrekjes van Done by Deer beddengoed in de formaten 70x100 en 100x135 zijn uitgevoerd in roze, blauw en wit. De ene zijde van het dekbedovertrek is veelal effen, de andere kant is bedrukt met de herkenbare dierentuindieren van Done by Deer. Andere dekbedovertrekjes hebben aan beide kanten dezelfde dierenfiguren maar verschillende achtergrondkleuren. De met gestileerde lijntekeningen weergegeven olifantjes, nijlpaardjes, girafjes en andere dieren zullen al snel de beste slaapvriendjes worden van je baby of peuter.

Vrolijke dierenvriendjes

De vrolijke dierenvriendjes van het Done by Deer beddengoed vind je ook terug op het Done by Deer peuterspeelgoed. In deze leuke lijn kom je onder meer schattige knuffels, leuke speelkoffertjes en voorleesboekjes tegen. Dit beddengoed en de leuke knuffels maken het extra leuk om naar bed te gaan.

Vandaag bestellen, morgen een schattig bedje

Wil je snel het bedje opmaken met het schattige Done by Deer beddengoed? Bestel het beddengoed dan vandaag nog, met een knuffeltje erbij, dan heb je het morgen al in huis. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis. Is het toch niet helemaal naar wens? Ook ruilen is gratis.