Merken

Dolce & Gabbana damesgeuren

Met Dolce & Gabbana damesgeuren vier je jouw vrouwelijkheid. De heerlijke geurtjes van dit beroemde duo zijn niet voor niets wereldwijd razend populair. Dolce & Gabbana damesgeuren ruiken name ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dolce & Gabbana damesgeuren

Op sommige dagen wil jij je op en top vrouw voelen. Je besteedt dan extra aandacht aan je kleding, accessoires en make-up. Een verleidelijk luchtje mag natuurlijk ook niet ontbreken op zulke momenten. Dolce & Gabbana damesgeuren geven je zeker dat super vrouwelijke gevoel. De frisse en spannende of juist zachte en sensuele geuren zijn even sprankelend en levendig als de Italiaanse cultuur. Met Dolce & Gabbana damesgeuren oogst je dus zeker complimentjes.

Kies je favoriete parfum

Dolce & Gabbana damesgeuren zijn al jarenlang populair. Toch blijft het ontwerpersduo altijd op zoek naar manieren om hun parfums te verbeteren. Ze houden van experimenteren en dat ruik je aan hun heel verschillende geuren. Voor iedere vrouw en iedere gelegenheid is er wel een eigen parfum. Voor overdag zijn er energieke, frisse of juist zachte geuren, terwijl er voor de latere uurtjes sensuele bloemige geuren zijn die voor een fijne avondsfeer zorgen.

Italiaanse verleiding

Dolce & Gabbana is een Italiaans ontwerpersduo dat sinds 1985 de modewereld heeft veroverd. Dolce & Gabbana staan bekend om hun levendige en sexy ontwerpen die geïnspireerd zijn op het Italiaanse leven. Dit geldt niet alleen voor de heerlijke parfums, maar ook voor de prachtige Dolce & Gabbana make-up. Hiermee tover je jezelf om tot een echte diva.

Kan je haast niet wachten op je nieuwe parfum? Voor 23:59 uur Dolce & Gabbana damesgeuren bestellen is morgenavond al heerlijk geurend op pad gaan.