Merken

Dolce & Gabbana

53 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dolce & Gabbana herengeuren

Op een bruiloft, een date of zomaar een feestje wil je er niet alleen op je best uitzien, maar ook heerlijk ruiken. Met een beetje parfum bij je hals stap je zonder zorgen over lichaamsgeuren je huis uit. Dolce & Gabbana herengeuren ruiken masculien en hebben altijd een bijzondere touch. Kruiden, vruchten, bloemen en meer zijn samen verwerkt tot unieke geurtjes. De geurtjes passen zo bij de Italiaanse kwaliteit die je van Dolce & Gabbana verwacht.

Van parfum tot eau de toilette

In onze collectie Dolce & Gabbana herengeuren kies je uit eau de parfum en eau de toilette. Bij sommige parfums domineert de geur van kruiden en bloemen als lavendel, terwijl je bij een frisse eau de toilette vruchten ruikt, variërend van mandarijn tot jeneverbes. Veel van de Dolce & Gabbana herengeuren zijn er in flesjes van 125 milliliter en 75 milliliter. De grotere flesjes zijn (per milliliter) een wat gunstigere keuze.

Van klein flesje tot complete set

Enkele Dolce & Gabbana herengeuren vind je bij ons ook in kleinere flacons. Deze bescheiden flesjes zijn ideaal om eens een nieuwe parfum uit te proberen. Zoek je een origineel cadeau? Ga dan voor een fraaie geurset met meerdere luchtjes. In onze collectie Dolce & Gabbana damesgeuren vind je ook tal van bijzondere parfums om je vriendin of vrouw mee te verrassen. Wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis.