Merken

DohVinci

Maak je eigen meesterwerk met DohVinci! Met de tekenklei en knutselpakketjes van dit merk kan je dochter mooie 3D-creaties maken. Welk meisje vindt het nu niet leuk om een juwelendoos te versieren of ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

DohVinci

Wat was het vroeger leuk om met klei of brooddeeg vormpjes, figuurtjes en kunstwerken te maken. Tegenwoordig zijn er voor de echte liefhebbers ook veel handige kant-en-klare pakketjes te koop, waarmee je alle benodigdheden meteen bij de hand hebt. Met DohVinci kies je voor vrolijk gekleurde, veilige materialen en kan je zoon of dochter versieringen aanbrengen op knutselwerkjes van onder meer glas, stof of hout.

Driedimensionaal tekenen

Om te beginnen met DohVinci heb je een styler nodig, die ook los in de starterset verkrijgbaar is. Hier doe je tekenklei in en door te knijpen kan je lijnen, stipjes en andere vormen in reliëf tekenen. Daarnaast biedt dit merk diverse navulsetjes met tubes klei in zachte en felle kleuren. Er zijn ook grotere sets met een knutselproject, klei en gereedschap waarmee je speciale vormen of effecten creëert.

De mooiste cadeaus maken

Vind je dochter het leuk om een vogelhuisje of een fotolijstje te versieren of om zelf boekenleggers te maken? DohVinci knutselen biedt allerlei ideeën waarmee je unieke cadeautjes kan maken. Voor nog meer variatie zijn er navulsets met glitters of gemengde kleuren, die zorgen voor prachtige regenboogeffecten. Sommige DohVinci knutselsets zijn gebaseerd op populaire kinderthema’s als My Little Pony en Trolls.

Koop DohVinci bij wehkamp en bezorg je kind heel wat fantasierijke en creatieve uurtjes. Met deze sets maakt je kind een goede start als kunstenaar!