Merken

DKNY

DKNY is de afkorting voor Donna Karan New York, maar staat voor heel veel meer dan een naam en de grootste stad van Amerika. Donna Karan is oprichtster van dit modemerk en de gelijknamige winkel. Inmi ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

DKNY parfum

Met een lekker vleugje parfum op, stap je zelfverzekerd de deur uit. Je geniet zelf van de frisse geur die je de hele dag begeleidt bij alles wat je doet, maar ook anderen beleven plezier aan jouw zorgvuldig gekozen luchtjes. Je krijgt regelmatig complimentjes omdat je zo lekker ruikt. Anderen herkennen jou echt aan de geur die je draagt. DKNY parfum mag in je collectie niet ontbreken. Maak indruk met de bijzondere combinaties die tot de verbeelding spreken.

Voor elk moment een passende geur

Alle DKNY parfum biedt je een bijzondere geurbeleving waar je lang plezier van hebt. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende varianten. Dat is maar goed ook, want als het om geuren gaat, dan lopen onze voorkeuren sterk uiteen. Voor stoere vrouwen die durven op te vallen, is er DKNY Women parfum. Wil je liever een zacht en fruitig luchtje, dan zijn de diverse Be Delicious parfums een goede keuze. Ook voor pure en zoete luchtjes kan je bij DKNY terecht.

Gedurfde klasse uit New York

De Amerikaanse modeontwerpster Donna Karan staat bekend om haar stijlvolle ontwerpen die beslist onderscheidend zijn. Haar DKNY artikelen zijn een ode aan haar dochter Gaby en zijn bruisend en dynamisch. DKNY parfum is hier een goed voorbeeld van, net als de prachtig ontworpen DKNY damessieraden.

Geen tijd om naar de parfumerie te gaan? Voor 23:59 uur DKNY parfum bestellen bij wehkamp is morgen met een nieuw luchtje de deur uit gaan.