Merken

DKNY

DKNY is de afkorting voor Donna Karan New York, maar staat voor heel veel meer dan een naam en de grootste stad van Amerika. Donna Karan is oprichtster van dit modemerk en de gelijknamige winkel. Inmi ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

DKNY

Je bent een zelfverzekerde vrouw met een gezin, een goede baan en een prachtig mooi huis. Maar ook bij jou zijn er dagen dat het minder lekker loopt in het leven. Met de lingerie van DKNY onder je kleding voel je je vrouw en stevig in het leven staan. Het vleugje parfum dat je opspuit voordat je de deur uit gaat, zorgt ervoor dat je een goede indruk achterlaat.

Sieraden, parfum en lingerie

Hoe je eruitziet voor een ander is één ding. Maar hoe je eruitziet voor jezelf, als uiting van je gevoel en je identiteit, dat is iets heel anders. Kies voor de lingerie van DKNY voor een krachtige basis van je identiteit. Kies voor een elegant en sprankelend horloge uit het assortiment DKNY damessieraden om op tijd te komen op je volgende afspraak. Een vleugje parfum, zoals een parfum uit de frisse DKNY Delicious-lijn, laat een diepe indruk achter bij iedereen die je ontmoet die dag.

Voor dames en heren

Hoewel Donna Karan zich voornamelijk op vrouwen richt, ontwerpt zij ook wel items voor heren. Gun je je lief dezelfde geurervaring als jij, kijk dan eens in onze collectie DKNY herengeuren.

Bestellen bij wehkamp

Je bestelt DKNY bij wehkamp gewoon vanaf de bank. Bestel je voor 23:59 uur, dan geniet je morgen van de luxe van dit merk.