Merken

DJI

Het Chinese DJI ontwerpt en maakt elektronica en aanverwante artikelen met een blik op oneindig. De creatieve ontwerpers van DJI maken hun dromen waar, zoals bijvoorbeeld zichtbaar in onze collectie D ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

DJI

Al vanaf je eerste levensjaren ben jij bezig met knutselen met blokjes en later technisch materiaal. Er kwam elektra bij kijken, en nu kan je je geen dag meer indenken zonder aan een van je projecten te werken. In jouw dromen wonen we al op Mars. Neem eens een kijkje in onze collectie DJI en verbreed je horizon met de nieuwste populaire rage: drones.

Intelligentie en actie

DJI ontwerpt en fabriceert op afstand bestuurbare en intelligente drones. Deze onbemande kleine luchtvaartuigen zijn voor sommige een nieuwe hobby, terwijl de overheid ze ook inzet bij bijvoorbeeld de strijd tegen terrorisme. Zo komt het dat ze bijna dagelijks in het nieuws te zien zijn. Kies de Phantom 4 voor 28 minuten vliegtijd en een communicatie-afstand van wel 500 meter. De camera kan zowel video-opnames als foto's maken. Ben je een beginner? Kies dan voor de Spark. Dit is een klein en licht model, waarmee je de wereld van drones optimaal kan ontdekken.

Actioncamera's

Drones en camera's zijn met elkaar verwant. Een drone zal een goede camera moeten hebben om een stabiel shot te maken van de omgeving. DJI ontwikkelt ook actioncamera's, zodat jij de beste beelden kan maken. Ga je op wintersport, bestel voor de coolste plaatjes en beelden met een actioncam uit onze collectie DJI wintersport.

DJI bestellen bij wehkamp

Je betaalt je drone in een beveiligde omgeving van onze winkel. Onze adequate bezorgservice zorgt ervoor dat jouw pakket snel en onbeschadigd bij je aankomt.