Merken

Disney

Het Disney speelgoed bestaat uit veel verschillende personages zoals Elsa van Frozen. Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Haar zusje Ann ...

129 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Disney

Je (klein)kinderen barsten van de fantasie en energie. Op dagelijkse basis spelen zij de meest meeslepende verhalen na in de woonkamer en tuin. Je kinderen laten zich graag inspireren door de spannende films van Disney. Daarom zoek je speelgoed voor ze waar hun favoriete Disney-helden in terugkomen. Het Disney assortiment bij wehkamp is heel veelzijdig en biedt de mooiste cadeaus voor ieder kind. Of je kids nu dol zijn op Mickey Mouse, Frozen, Cars of Star Wars, met ons Disney speelgoed tover je meteen een grote glimlach op hun gezichtjes.

Disney speelgoed voor ieder kind

In het assortiment Disney schoolspullen maken zelfs van naar school gaan een feest. Maak je keuze uit dit veelzijdige assortiment en zorg ervoor dat je kinderen hun favoriete Disney-vrienden overal mee naartoe kunnen nemen.

Kleurrijke kindercadeaus van Disney

Walt Disney was een creatief genie, en veroverde met zijn grappige tekenfilmfiguren talloze kinderharten. Het naar hem vernoemde bedrijf bestaat al sinds 1923 en ging altijd met zijn tijd mee. Daardoor is het vandaag de dag nog steeds ontzettend populair onder kinderen. Behalve spannende (animatie)films maakt het bedrijf ook speelgoed en accessoires voor kinderen. De onvergelijkbare magie van Disney vormt daarbij de voortdurende inspiratie. Net als jij vroeger ervaren zij er mooie momenten mee, zoals het eerste fietstochtje zonder zijwieltjes of het eerste perfecte zandkasteel dat niet instort.

Geen zin in de drukke speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Disney bestellen bij wehkamp is morgen je kinderen verrassen.