Jurken & rokken

Kunnen jouw kinderen ook geen genoeg krijgen van de mooie heldinnen uit Disney films? Dan is het Disney Princess speelgoed dé manier om ze te verrassen. De Disney Princess poppen zijn perfect om spannende scènes uit de avontuurlijke films na te spelen. Bekijk nu al het Disney Princess speelgoed bij wehkamp.

Disney Princess

Jouw kinderen raken iedere keer weer betoverd door de nieuwste Disney tekenfilms. Veel van de avonturen kijken ze ademloos, keer op keer. Jij wil ze ook graag eens bij het scherm vandaan krijgen. Dus zoek je speelgoed van hun favoriete Disney helden waarmee ze zich kunnen vermaken. Het assortiment Disney Princess speelgoed is hiervoor ideaal. Er zijn veel verschillende poppen en speelsets van bijvoorbeeld Ariël, Assepoester, Sneeuwwitje, Jasmine en Belle. Hiermee kunnen ze experimenteren met outfits, maar ook creatieve feestjes geven.

Dappere heldinnen van Disney

Veel kinderen hebben wel hun favoriete Disney heldin. Sommigen zijn fan van klassieke sprookjesfiguren als Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester. Anderen worden enthousiast van nieuwe Disney heldinnen zoals Pocahontas, Jasmine, Mulan, Tiana en Vaiana. Van deze en nog veel meer heldinnen hebben we schitterende Disney Princess poppen in het assortiment. Er is ook een set met meerdere figuren en er zijn sets om samen thee te drinken, eten te koken of kleding te maken.

Populaire figuren uit de Disney films

Al decennia lang spreken de tekenfilmhelden van Walt Disney tot de verbeelding van kinderen. Behalve boeken en films zijn er daarom ook allerlei soorten speelgoed verkrijgbaar met de populairste figuren. Door het voortdurende succes van Disney komen er steeds meer heldinnen bij waar kinderen graag tijd mee doorbrengen. Met de leuke speelsets uit ons assortiment komen ze wel heel dichtbij.

Geen tijd voor de speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Disney Princess kopen bij wehkamp is morgen je kinderen verrassen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.