Merken

Disney Princess

Kunnen jouw kinderen ook geen genoeg krijgen van de mooie heldinnen uit Disney films? Dan is het Disney Princess speelgoed dé manier om ze te verrassen. De Disney Princess poppen zijn perfect om spann ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cadeaus voor kinderen

Heeft je kind een belangrijke mijlpaal bereikt, bijvoorbeeld een goed rapport? Dat vraagt om een bijzonder cadeautje. Zoek niet langer, want je vindt de mooiste en leukste cadeaus voor kinderen gewoon bij ons.

Lekker spelen

Kinderen houden van spelen. Prikkel van jongs af aan hun fantasie en geef je kind houten speelgoed, Lego of poppen. Of laat ze spelen met autootjes, buitenspeelgoed of bordspelletjes. Tussen de cadeaus voor kinderen vind je veel speelgoed waarmee kinderen samen kunnen spelen. Dat stimuleert de sociale ontwikkeling. Natuurlijk zijn er ook kledingstukken en accessoires in het assortiment opgenomen.

Makkelijk zoeken

In de cadeaus voor kinderen inspiratieshop zoek je heel gemakkelijk op leeftijd of categorie, zodat je in een paar klikken het perfecte cadeau voor je zoon, dochter, neefje, nichtje of kindje van je collega vindt. Van babycadeautjes tot cadeautjes voor eigenzinnige tieners met een eigen stijl: je vindt het hier.

Vandaag bestellen, morgen al in huis

Of je nu last minute een cadeautje nodig hebt of alvast op tijd je inkopen aan het doen bent, met de cadeaus voor kinderen die wij alvast voor je hebben geselecteerd haal je altijd een uniek cadeau in huis. Cadeaus die je vandaag voor 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis. Vanaf 20.- is de bezorging gratis. Je kan vooraf, achteraf of in handige termijnen betalen. (Let op: geld lenen kost geld.)