Merken

Disney Frozen

Disneyfilm Frozen gaat over de twee zusjes Anna en Elsa, waarvan er één magische krachten heeft. Is je dochter ook een fan van dit spannende verhaal? Dan zijn de spulletjes van Disney Frozen altijd ee ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Disney Frozen

Je kan je nog goed herinneren hoe je vroeger gegrepen werd door de magie van een mooie film. Je dochter is nu weg van Frozen en dat kan je je heel goed voorstellen. Niets is leuker dan op te gaan in een spannend verhaal en de avonturen mee te beleven van hoofdpersonen als Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven. Met Disney Frozen kan je dochter het sprookje weer laten herleven wanneer ze zich vermaakt met de poppen en spelletjes.

Speelgoed en tekenmaterialen

Disney Frozen heeft speelgoed voor kinderen vanaf anderhalf jaar, zoals een blokpuzzel, een strandemmer of een loopmotor. Daarnaast zijn er voor grotere kinderen speciale setjes om mee te tekenen of stempelen. Of kies speelmateriaal als een tentje, een zaklantaarn of een kussen waarmee je naar muziek kan luisteren. Spelletjesliefhebbers halen hun hart op met de kaartspellen, een reisquiz of een extra grote legpuzzel.

Lekker schoon met Frozen toiletartikelen

Badderen, douchen of handen wassen wordt nog leuker met Disney Frozen verzorging. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er milde verzorgingsspullen, van snoetenpoetsers tot een heerlijk geurende antiklitshampoo. Hiermee verzorgt je dochter haar haren net zo goed als Elsa. Deze artikelen van Zwitsal zijn pH-neutraal en veilig voor de baby- en kinderhuid.

Wil je de magische wereld van Frozen in huis halen? Bestel Disney Frozen dan bij wehkamp. Of je nu gaat voor een winterpuzzel, een sneeuwpop of een ijskasteel, hiermee zijn blije gezichten gegarandeerd.