Jurken & rokken

Vroem vroemmmm…. Pas maar op want Bliksem McQueen en zijn vriend Takel komen voorbij. Disney Cars brengt de wereld van auto’s en voertuigen op een unieke manier tot leven, en met het speelgoed van Disney Cars in onze speciale Disney-shop speelt je kind alle avonturen nog eens na. De collectie van Cars brengt autostoeltjes, tenten, spelletjes, shampoo en nog veel meer.

Disney Cars

Is je kind ook helemaal weg van autootjes? Hij neemt altijd wel een auto mee om er ergens mee te spelen. Of is ze niet voor de tv weg te krijgen als Cars erop is? Geef je kleine racemonster dan Disney Cars speelgoed en accessoires voor uren speelplezier.

Lekker spelen

De collectie van Disney Cars biedt – net als die van Disney Big Hero 6 - een uitgebreid assortiment speelgoed en speelsets. Zo zijn er verschillende losse autootjes, maar ook speelsets met meerdere auto’s, een racebaan, en radiografisch bestuurbare auto’s. Naast speelgoed hebben we ook puzzels, knutselsets en bordspelletjes van Disney Cars.

Accessoires met Bliksem

Het leuke van Disney Cars is dat de vrolijke autootjes ook prijken op andere spulletjes. Zo zijn er bijvoorbeeld autostoeltjes met Bliksem McQueen erop. Daar zit je kind heerlijk en veilig in. Of race samen op een Bliksem-skippybal. Verder zijn er tentjes, Zwitsal-shampoo, meubeltjes en meer van Disney Cars. Zo tover je gemakkelijk de wereld van je kind om in de wereld van Disney Cars.

Razendsnel in huis

Onze bezorger belooft niet te hard te rijden, maar als je vandaag Disney Cars bestelt heb je het wel morgen al in huis. Dus wacht niet te lang en geef je kind Disney Cars cadeau. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.