Jurken & rokken

Op zoek naar een stofzuiger die past bij jouw gezinssituatie? Wij bieden je Dirt Devil stofzuigers aan met een goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Van rijk uitgeruste sledestofzuigers met of zonder zak tot krachtige snoerloze steelstofzuigers. Vergeet vooral niet de handige robotstofzuigers, die elke dag zorgen voor zichtbaar schone vloeren, plinten en hoeken. Ook bieden wij diverse Dirt Devil stoomreinigers aan uit de Aquaclean-serie, voor het hygiënisch en kostenbesparend reinigen van vloeren, sanitair, stoffering en glazen oppervlakken.

Dirt Devil

Een fulltime baan, kinderen in de pubertijd, minstens twee hobby's en een druk sociaal leven: hoe hou je je huis een beetje schoon? Op hulp van je kinderen hoef je niet te veel rekenen. Reken daarom op de Dirt Devil. Met deze trouwe stofzuiger hou je tijd over voor nog een extra hobby.

Volgende generatie stofzuigers

Dirt Devil maakt nieuwe soorten stofzuigers. Zo maken ze stofzuigers zonder zak. Lekker makkelijk, zo hoef je nooit meer stofzuigerzakken te vervangen. Bovendien blijft je stofzuigermotor vrij van pluis en gruis. Voor de snelle klussen is er een steelstofzuiger, waarmee je in een handomdraai je huis schoon hebt. Voor het grove werk neem je een stoomreiniger. Met stoom reinig je met gemak tapijt en tegels.

Robotstofzuigers

Naast de handstofzuigers en de steelstofzuigers heeft Dirt Devil de robotstofzuiger voor je. Deze stofzuiger hoef je alleen maar aan te zetten. Terwijl hij de kamer voor je stofzuigt, ga jij de afwas doen. Of je zet een film op. Bekijk onze collectie Dirt Devil domotica voor deze robots.

Beroemd geworden in Amerika

De ontwerpers van Dirt Devil snappen hoe het zit: niemand heeft zin om in haar of zijn vrije tijd te poetsen. In Amerika hebben de ontwerpers van Dirt Devil al in de jaren tachtig de harten van de huisvrouwen en -mannen veroverd met hun destijds revolutionaire stofzuiger. Nu ontwikkelen ze apparaten die ervoor zorgen dat je huis er in vijf minuten tijd al heel anders uitziet.

Dirt Devil bestellen bij wehkamp

Heeft je oude stofzuiger het begeven? Stap dan nu over op de volgende generatie stofzuigers van Dirt Devil. Bestel vandaag voor 23:59 uur je beste vriend en ontvang je pakket de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.