Merken

Dior

Het Franse modemerk Dior staat voor glamour en luxe. De elegante kleding en accessoires van dit wereldberoemde merk zijn voor de meesten van ons onbetaalbaar. Maar met de uitstekende verzorgingsmiddel ...

117 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dior

Jij komt graag aantrekkelijk en goed verzorgd voor de dag. Je wil er gezond uitzien en lekker ruiken en daar wil je best wat in investeren. Door te kiezen voor kwaliteit weet je immers zeker dat je lang plezier hebt van je aankopen. De geuren en parfums en huidverzorgingsmiddelen van het Franse modemerk Dior geven je net dat beetje extra. De geuren zijn bijzonder en blijven lang lekker ruiken. De verzorgingsmiddelen geven je een stralende en gezonde huid.

Luxe geuren en verzorging voor hem en haar

In het assortiment van Dior vind je alles wat je nodig hebt om er verpletterend uit te zien en heerlijk te ruiken. Er zijn wereldberoemde geuren en parfums voor dames en heren van uitstekende kwaliteit. Door hun bijzondere samenstelling zijn ze al jarenlang populair. We hebben ze in verschillende formaten. Bovendien is er Dior gezichtsverzorging voor veel verschillende huidtypen. Hiermee haal je makkelijk het beste uit je huid.

Topkwaliteit uit Frankrijk

Christian Dior was een legendarische Franse modeontwerper die van grote invloed was op de mode in de 20e eeuw. Zijn ontwerpen werden gedragen door de grootste sterren. Celebrities zijn dol op de tassen van het beroemde modemerk. Deze vallen misschien niet binnen je budget, maar de heerlijke geuren en gezichtsverzorging van Dior zijn gelukkig beter te betalen. Trakteer jezelf op deze luxe en voel je een echte ster. Bij wehkamp koop je Dior artikelen bovendien vaak met een mooie korting.