Merken

Dino Bikes kinderfietsen

Dino Bikes ontwerpt al bijna 100 jaar fietsen. Het Italiaanse bedrijf heeft als missie om te investeren in hi-tech en innovatieve artikelen. Deze missie komt ook terug in de Dino Bikes kinderfietsen. ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dino Bikes kinderfietsen

Jouw kind staat te popelen om de wereld te ontdekken. Als hij of zij het lopen goed onder de knie heeft, is er geen betere manier dan de fiets om je voort te bewegen. De Dino Bikes kinderfietsen zijn een belangrijke ondersteuning voor je kind. Hierop leert je kind de eerste meters fietsen met behulp van de zijwieltjes. Als je kind het fietsen onder de knie heeft zie je hem of haar groeien van zelfvertrouwen. Je zoon of dochter voor het eerst zien fietsen is bijna net zo speciaal als de eerste stapjes bij het leren lopen.

Van lieve fietsen tot stoere fietsen

Of je nu een kind hebt dat dol is op stoere activiteiten of een kind dat houdt van zacht en lief speelgoed, beide kinderen zijn dol op fietsen. De fietsen in de collectie Dino Bikes kinderfietsen zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je de juiste fiets kan kiezen die past bij jouw kind. Bijvoorbeeld een coole BMX-fiets in zwart en oranje, of een kinderfiets met een roze en witte kleurstelling. De fietsen hebben een hoge mate van veiligheid en comfort.

Loopfietsen

Naast de reguliere kinderfietsen vind je in ons assortiment ook een aantal