Jurken & rokken

In Nederland leren we onze kinderen zo vroeg mogelijk fietsen. Dat doen we in de tuin, of op de camping onder ons toeziend oog. Maar wat als je nou niet genoeg buitenruimte hebt? Geen paniek! Met de meeste Dino Bikes kinderfietsen kan je ook binnen spelen!

Dino Bikes

Zit je kind nog in het kinderzitje bij jou voor- of achterop? Of breng je een hele lading kinderen tegelijkertijd in de bakfiets naar de peuterspeelplaats? Op de basisschool komen de meeste kinderen al trots op hun eigen fiets aanrijden, op een steenworp afstand gevolgd door een bezorgde volwassene. Kijk eens bij Dino Bikes voor zo'n leuk, klein peuterfietsje, waarop je kind de kunst kan leren. De Dino Bikes komen allemaal rechtstreeks uit de populaire film Cars gereden. Op zo'n fiets willen alle kinderen wel rijden!

Lopen en fietsen

Er is al een fiets voor wanneer je kind kan staan. Ook al lopen ze nog niet zo vast, met een van de Dino Bikes loopfietsen racen de kleintjes al door de tuin of door de kamer. Wanneer ze goed kunnen lopen en hun balans bewaren, is het tijd voor een fiets met echte wielen en zijwieltjes voor extra ondersteuning. Deze zijwieltjes haal je natuurlijk op een gegeven moment weg, zodat je kind helemaal echt fietst!

Dino Bikes kopen bij wehkamp

Dino Bikes fietsen hebben echte dinosaurusnamen, zoals Raptor, Super Wing en Fairy. Vraag eens wat hun lievelingsfiguur was uit de film Cars, dan weet je meteen met welke fiets je ze het grootste plezier doet. Zo leren ze fietsen, terwijl ze tegelijkertijd hun lievelingskarakter uit de film naspelen.

Bestel gerust bij wehkamp, want als de fiets niet in de smaak valt, of wanneer het formaat niet klopt, dan stuur je hem gewoon zonder extra kosten terug.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.