Merken

Difrax

Difrax groeit mee met de ontwikkeling van je kindje. Kindjes pakken al snel hun fles of lepeltje stevig vast tijdens het eten of drinken, het lijkt dan alsof je kindje het al zelf wil doen. Als je kin ...

96 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Difrax

Als het om babyspullen gaat wil je een vertrouwde kwaliteit. De artikelen moeten gemakkelijk in gebruik en veilig voor je kleine zijn. Maar het oog wil ook wat. Daarom vind je het leuk als de spulletjes die je dagelijks gebruikt een hip design hebben. Difrax is de uitvinder van babybenodigdheden met een innovatief en trendy ontwerp. Dit Nederlandse merk test de artikelen bovendien uitgebreid voor ze op de markt komen.

Slimme spullen voor baby’s en hun ouders

Difrax heeft mooie fopspenen en babyflesjes in alle kleuren en maten. Daarnaast heeft dit merk flessenwarmers waarmee je in korte tijd de (moeder)melk op de gewenste temperatuur brengt. Zo blijven alle voedingsstoffen behouden. Om goed voorbereid op weg te gaan is er een kolftas waarin je flesjes koel kan houden en verschoonspullen kan opbergen. Flessen, spenen en borstkolfonderdelen reinig je binnen enkele minuten met een sterilisator.

Accessoires voor flesvoeding

Een flesje is even wennen voor je baby. Met onze Difrax-fopspenen zijn er in verschillende soorten en maten, voor pasgeborenen, baby’s vanaf zes maanden en peuters. Er bestaan modellen die goed zijn voor het gebit van je kindje, en natuurlijke fopspenen met een tepelvorm. Ze zorgen voor troost en rust.

Difrax maakt wereldwijd kindjes en hun ouders blij met mooie en functionele babyaccessoires. Bestel Difrax bij wehkamp en maak het leven makkelijker.