Merken

Differnz

Stoer en strak design! De sanitair collectie van Differnz is van topkwaliteit en is mooi afgewerkt. Differnz heeft naast badkamermeubels, ook wastafels, regendouches en toiletbrillen. Kortom; je vindt ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Differnz

Je bent vorig jaar verhuisd naar een charmant, oud huisje. Stukje bij beetje ben je bezig met het moderniseren van de woning. Dit kost tijd en uiteraard ook geld, maar je laat je er niet door uit het veld slaan. De eerstvolgende ruimte die je aan gaat pakken is de badkamer. Snuffel dan zeker eens in onze collectie van Differnz.

Alles voor de badkamer

Bij dit Nederlandse merk kan je terecht voor alle benodigdheden voor de inrichting van je badkamer en toilet. In onze collectie vind je verschillende wastafels en fonteintjes, ook voor de kleinste badkamers en toiletten. Ook zijn er voor de nodige opslagruimte verschillende hoge kasten of ladekasten. Verstop nog wat extra bergruimte achter de spiegel met een spiegelkast. Kijk voor de puntjes op de i bij het assortiment Differnz douchegordijnen.

Moderne en frisse stijl

Met de badkamermeubels en -accessoires van Differnz tover je elke badkamer om tot een moderne en stijlvolle ruimte. Je wast je het liefst in een schone, frisse badkamer. Hier draagt dit merk zeker aan bij, waarbij tegelijkertijd ook aan je portemonnee wordt gedacht. Met het massieve teakhout krijgt je badkamer de uitstraling van een weldadige spa. Kies voor gelamineerd MDF indien je liever een strakke badkamer wenst.

Ook je nieuwe badkamermeubelcombinatie van Differnz bestel je bij wehkamp. Zit je middenin de kluswerkzaamheden? Onze snelle en adequate bezorgservice bezorgt de spullen morgen al netjes bij je thuis.