Merken

Didi Girls

Didi Girls zijn lekker gek en staan graag in de spotlight. Ze houden van dansen, zingen en met vriendinnetjes toneelstukjes verzinnen. Voor zo’n ster in de dop heb je natuurlijk meisjeskleding nodig d ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Didi Girls

Vind je dochter ook dat het iedere dag eigenlijk tijd is voor een feestje? Zelfs naar schoolgaan is voor haar een bijzondere gelegenheid, want dan kan ze weer stralen zoals ze dat iedere dag doet! Dan kies je voor haar de meisjeskleding van Didi Girls. Want die kleding laat meisjes iedere dag stralen.

Bijzondere kleuren & patronen

De collectie Didi Girls is vrolijk, origineel en comfortabel. De T-shirts met bijzondere opdruk, de broeken in felle kleuren en de patronen op de rokjes en jurkjes zorgen ervoor dat je kleine meid altijd iets bijzonders aantrekt om zo haar persoonlijkheid te laten zien. In de collectie – die met de seizoenen mee verandert – vind je verder nog shorts, truien, leggings en blouses. Alles is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 158.

Echte must-haves

Natuurlijk heeft Didi Girls heel veel must-haves. Zoals de jeans en de verschillende T-shirts. Maar als je slechts één kledingstuk zou kiezen, dan moet dat er eentje zijn uit de collectie Didi Girls kinderjurken. Deze jurkjes zijn namelijk perfect voor een feestje, een zondag naar oma, of gewoon om te dragen naar school. Zo heeft je dochter altijd een beetje glamour in de kast hangen.

Vandaag bestellen, morgen modeshow

Bestel vandaag nog de nieuwe collectie van Didi Girls voor je dochter en je kan morgen met haar al een modeshow in de woonkamer organiseren. Zo snel brengen wij het namelijk naar je toe. Overigens is de verzending bij een besteding vanaf 20.- helemaal gratis en mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, dan is retourneren ook kosteloos.