Merken

Dickie

Dickie speelgoed maakt spelen nog leuker! Naast leuke radiografisch bestuurbare voertuigen heeft Dickie ook Disney licenties, waardoor je met Cars auto's kan spelen. Het speelgoed van Dickie besta ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dickie speelgoed

’Ta-tu… Ta-tuu… Ta-tuuuu… Pas op! De brandweer moet erlangs om een brandje te blussen in de keuken! O, en kijk: daar is de politieauto ook al om poolshoogte te nemen! Mama pas op, de auto moet erdoor!’ Klinkt dit je bekend in de oren? De fantasie van kinderen is geweldig. En helemaal als ze met Dickie speelgoed spelen. De bestuurbare auto's, bijbehorende gebouwen of met de hand rond te rollen wagens van Dickie speelgoed zullen al snel het middelpunt vormen van menig avontuur in de huiskamer.

Gespecialiseerd in voertuigen

Het leuke aan Dickie speelgoed is dat het allemaal voertuigen zijn voor kleintjes en grotere kinderen. Met licenties voor Cars en Brandweerman Sam heeft Dickie leuke speelsets en op afstand bestuurbare auto's en andere voertuigen gecreëerd die de fantasie van kinderen prikkelen. Race alleen, met vriendjes of met papa door de kamer met Bliksem McQueen en zijn vriendjes. Zet buiten een reddingsactie op touw, compleet met helikopter of graaf met de graafmachine in de zandbak.

Als het maar rijdt of beweegt

Speelgoed dat uit zichzelf beweegt, rijdt of vliegt is altijd fascinerend voor kinderen. Helemaal wanneer ze dan uiteindelijk het stuur in handen hebben: de afstandsbediening. Het is best spannend om met Dickie speelgoed van een afstandje de auto's of andere voertuigen te laten rijden. Doe het daarom in het begin samen en zie daarna hoe je kind geniet van racen met zijn eigen op afstand bestuurbare voertuigen.