Merken

Devolo powerline adapters

Devolo is wereldwijd marktleider op het gebied van HomePlug-techniek. Ze maken adapters en wifi-versterkers, zodat je door heel je huis een stabiel netwerk aan kan leggen om te gamen, te downloaden en ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Devolo

Je kent het wel: de router van je internetverbinding hangt in de meterkast op de begane grond. Op de eerste verdieping wordt je ontvangst al wat slechter en op de zolder vang je geen wifi signaal meer op. Ook de tuin is een dode hoek. Jammer, want als je in de zomer thuiswerkt, zou je lekker in de tuin kunnen gaan zitten. Met de adapters van Devolo maak je van elk stopcontact een stabiele netwerkaansluiting.

Geen internetkabels verleggen

Met Devolo is het verleggen en doortrekken van internetkabels verleden tijd. Met de adapters maak je namelijk van elk stopcontact een Ethernetpoort, waarbij snelheden van wel 1200 Mbps gehaald kunnen worden. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, voorzien van bijzondere snufjes. Zo heeft de dLAN 1200+ Wifi ac Powerline maar liefst vier geïntegreerde wifi antennes om het signaal te versterken.

Geïntegreerd stopcontact

De meeste Powerline adapters van Devolo zijn voorzien van een geïntegreerd stopcontact. Dat is handig, omdat je zo geen stopcontact hoeft op te offeren voor je netwerkverbinding. De stekker van je laptopadapter stop je gewoon in de adapter, waardoor je lekker kan blijven gamen. Nu een goede netwerkverbinding geen schaars goed meer is in huis, is het misschien handig om een extra laptop aan te schaffen. Deze vind je in onze collectie laptops.

Devolo bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via e-mail, telefoon of webcare. Zij helpen je met alle vragen, bijvoorbeeld over garantie.