Merken

Develab

De van echt leer gemaakte Develab kinderschoenen ondersteunen een goede lichaamshouding én laten je kind heerlijk comfortabel lopen. De kinderschoenen voor baby’s en kleine kinderen helpen om de techn ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Develab kinderschoenen

Leren lopen is een hele klus voor kinderen. Het gaat om het evenwicht bewaren en ook nog eens de voetjes goed neerzetten. Goede kinderschoenen helpen je kleintje hierbij. Ook als je kind alweer wat groter is en het lopen soepel gaat, is het belangrijk dat hij of zij doordachte schoenen draagt die een gezonde houding ondersteunen. Daarom kies je voor onze Develab kinderschoenen.

Lederen kinderschoenen

Het fijne aan Develab kinderschoenen is dat ze allemaal van leer zijn gemaakt. Leer is namelijk een heel prettig materiaal voor kindervoetjes. Het respecteert de huid en laat deze ademen. De vrolijke kleuren leer geven de jongens- en meisjesschoenen bovendien een levendig uiterlijk. De collectie bestaat uit fijne leren sneakers, laarzen en gewone schoenen voor jongens en meisjes. De kinderschoenen van Develab zijn verkrijgbaar van maat 20 tot en met maat 40.

Voor kleine en grote kinderen

In ons assortiment Develab babykleding vind je ook Develab kinderschoenen speciaal voor de allerkleinsten. Idealiter leren kindjes lopen op blote voetjes, omdat ze dan de grond goed kunnen voelen. Voor buiten of op een gladde vloer zijn de leren babyschoentjes van Develab echter ideaal. Met deze speciaal voor baby's ontwikkelde schoenen houdt je kindje namelijk een goede grip op elke ondergrond.

Plaats voor 23:59 uur je bestelling en je zoon of dochter trekt de schoenen de volgende dag al aan. Onze collectie Develab kinderschoenen wordt bovendien gratis bezorgd (vanaf 20.-).