Merken

Descanso

Descanso dekbedovertrekken geven je slaapkamer een rustgevende make-over. De frisse kleuren, grote afbeeldingen en kleurencombinaties in de patronen geven ieder dekbedovertrek een heel eigen karakter. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Descanso dekbedovertrekken

Vind jij het ook zo leuk hoe de slaapkamer verandert als je je bed verschoont? Het is eigenlijk een heel simpele manier om je kamer om te toveren van lente naar winter. Of van luchtig naar barok. Dat komt natuurlijk doordat het bed een grote ruimte in neemt in de slaapkamer. Het dekbed domineert het bed en met de Descanso dekbedovertrekken is het heel gemakkelijk om de look van je slaapkamer in een handomdraai te veranderen.

Voor ieder bed

De Descanso dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in drie formaten: 140x200 (eenpersoonsdekbed), 200x200 (tweepersoonsdekbed) en 240x200 (lits-jumeaux). Er is ook aan de hoofdkussens gedacht. Bij een eenpersoonsdekbedovertrek zit altijd een bijpassende kussensloop en bij de tweepersoonsdekbedovertrekken zitten er natuurlijk twee.

Rustgevende dekbedovertrekken

Het leuke aan de Descanso dekbedovertrekken is dat de patronen, hoe donker de kleuren ook zijn, ieder bed een rustige uitstraling geven. Zelfs wanneer het patroon is uitgevoerd in wit en donkerpaars, of zwart met wit. Door de manier waarop de patronen in de stof zijn verwerkt, behoudt het geheel een sereen karakter. En dat is precies de bedoeling, want zo slaap je nog lekkerder.

Bestel vandaag, maak morgen je bed op

Wil je je slaapkamer een make-over geven met Descanso dekbedovertrekken? Bestel deze dan vandaag nog en je maakt er morgen al je bed mee op. Lekker slapen tussen het koele katoensatijn is nog fijner als je weet dat je voor de dekbedovertrekken geen verzendkosten hoeft te betalen.