Merken

Deryan

Met de slimme artikelen van Deryan neem je jouw kleintje makkelijk mee op reis. Twijfel je of je jouw kindje veilig mee op avontuur kan nemen? Met Deryan is dat niet meer nodig. De lichte, compacte en ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Deryan

Jij bent dol op reizen en trekt het liefst de natuur in. Kamperen vind je nu eenmaal gezellig en avontuurlijk. Je zou je jonge kindje graag laten kennismaken met nieuwe omgevingen. Daarom zoek je handige artikelen waarmee je kleintje veilig en comfortabel kan reizen. In het assortiment van Deryan vind je zeker wat je zoekt. Dit merk biedt lichte, compacte reisartikelen voor kinderen, zoals campingbedjes en matrasjes. Deze zijn makkelijk te gebruiken voor jou en veilig voor je kleintje.

Handige reisartikelen voor kinderen

In ons Deryan assortiment vind je verschillende handige reisartikelen om je kindje veilig met je mee te nemen. Zo zijn er opblaasbare matrassen voor in een campingbedje. Deze nemen weinig ruimte in, maar zorgen wel voor extra ondersteuning zodat je kindje rustig kan slapen. Ga je een lange vliegreis maken? Deryan heeft handige hulpmiddelen om comfortabel te vliegen met je baby. Hiervoor heeft het merk bijvoorbeeld multifunctionele matrasjes. Je vindt ze in de categorie Deryan veiligheid.

Veilig en comfortabel reizen met je kleintje

Dankzij Deryan kan jij voortaan met je kleintje veilig en comfortabel op pad. Zelfs als je gaat kamperen en dus weinig mee wil nemen, vind je in het assortiment geschikte reisartikelen. Deze nemen nauwelijks ruimte in, maar bieden toch voldoende ondersteuning en bescherming aan je kleintje. Jullie zijn klaar voor avontuur.

Heb je geen tijd voor de kampeerwinkel? Voor 23:59 uur Deryan bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je tas inpakken.